به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سومین بخش از اهدای جوایز اختتامیه جشنواره عمار با بخش درون گفتمانی آغاز شد.
«نقد درون گفتمانی»؛
هیئت داوران در این بخش، ضمن تقدیر از آقای علی شفیعی برای کارگردانی اثر «نسخه ایرانی» و آقای محسن حاجکرمی برای کارگردانی اثر «اگر با خدا نجنگیم»، لوح افتخار بخش «نقد درون گفتمانی» را به آقای علی طالبی طادی برای کارگردانی اثر «شادی وحشتناک»، آقای محسن اردستانی رستمی برای کارگردانی اثر «گنج پنهان» و آقای میثم جهانبین برای کارگردانی اثر «پهلوانی برای امروز» اهدا کرد.
هیئت داوران فانوس بخش «نقد درون گفتمانی» را به آقای ایلیا علوی برای کارگردانی اثر «آرزو» تقدیم کرد.
«جنگ نرم»؛
هیئت داوران در این بخش، ضمن تقدیر از آقای علی پاجانی برای کارگردانی اثر «لباس ایرانی»، لوح افتخار بخش «تاریخ سیاسی» را به آقای مصطفی موسویتبار برای کارگردانی اثر «زن بودن به روایت طاهره لباف» تقدیم کرد.
همچنین هیئت داوران، فانوس این بخش را به آقای مجید عزیزی برای کارگردانی اثر«بدون مرز» اهدا کرد.
مجید عزیزی پشت میکرفون رفت و گفت: به دلیل مستندهای که ساخته ام به کشورهای مختلفی سفر کرده ام و از این بابت از خانواده ام ممنونم. امیدوارم هر کدام از ایرانیان سفیران فرهنگی که در دیگر کشورها باشند و در آنجا سفارتخانه ما را تاسیس کنند، نه آنکه متجاوز به سفارتخانه های دیگر باشند.
«تاریخ سیاسی»؛
هیئت داوران در این بخش، ضمن تقدیر از آقای مهدی فارسی برای کارگردانی اثر«خاطرات خانه متروک»، لوح افتخار این بخش را به آقای ایمان گودرزی برای کارگردانی اثر«فرزند سیا» اهدا کرد.
«فتنه 88»؛
هیئت داوران فانوس این بخش را به احسان جعفرپیشه برای کارگردانی فیلم «هشت هشت» اهدا و همچنین هیئت داوران جایزه ویژه این بخش را هم به مهدی نقویان برای کارگردانی فیلم «برادران» تقدیم کرد.
آخرین بخش جوایز بخش مستند دفاع مقدس بودکه لوح افتخار این بخش به علی خواجه، حسین تهرانی و محسن لیایی برای اثر بازگشت قهرمان تعلق گرفت. اما دو فانوس این بخش به اثر «باباحاجی» به کارگردانی علیرضا باغ شنی و اثر «چشم جنگ» به کارگردانی مهدی برجیان و یوسف حاتمی کیا تعلق گرفت.
در ادامه مراسم علی اکبر قلیچ که یک قطعه موسیقی که همراه یک کلیپ زیبا از رزمندگان جهان اسلام در سوریه بود و برای این مراسم آماده کرده بود را اجرا کرد. اما پیش از آن یک خاطره از دوران جنگ درباره دوست شهید پدر خود تعریف کرد. قطعه موسیقی «این الفاطمیون» موسیقی افغانستانی داشت و کلیپ آن نیز با کلام یکی از شهدای افغانستانی آغاز شد.
پس از این بخش مراسم پایان یافت .