به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری ستاد مبارزه با مواد مخدر، حجت الاسلام ميثم امرودي با تشريح روند اقدامات شهرداري تهران در منطقه 12 و اجراي طرح انضباط شهري گفت: نخستين کليد اجراي اين طرح با آغاز مطالعات اجتماعي طي دو سال گذشته آغاز شد به طوري که در اسفند ماه نمونه اي از مسيري که بايد طي مي شود به صورت آزمايشي طي 7 ماه به اجرا در آمد.
معاون امور اجتماعي فرهنگي شهرداري تهران با تاکيد براين که تنها راه رسيدن به نتيجه در طرح انضباط اجتماعي تکميل زنجيره بود که در آن مترددين اعم از کارتن خواب ها و معتادين در اين زنجيره تعيين تکليف شوند، اظهار کرد: بايد بعد از جمع آوري اين افراد، کمپ هاي براي نگه داري از آن ها تامين مي شود و بعد از کمپ ها مرحله تکميل سلامت، بازگشت به خانواده، اشتغال و توانمند سازي مطرح بود که شهرداري تهران در اين راستا مراکز بهاران را با حداقل ظرفيت 4 هزارنفر ايجاد کرد.
وي تصريح کرد: در ادامه اين طرح بايد شهرستاني ها بعد از ترک به شهرهاي خود بازگردانده و خارجي ها اخراج شوند که در اين راستا هماهنگي هاي گسترده اي با نهادهاي همانند نيروي انتظامي، وزارت کشور، وزارت بهداشت، فرمانداري و بهزيستي صورت پذيرفته است.
معاون امور اجتماعي فرهنگي شهرداري تهران اعلام کرد: مرحله اول از طرح انضباط شهري طراحي، تثبت وهماهنگي با شوراي اسلامي شهرتهران ومسولين بود ودر مرحله دوم بحث جمع آوري بانوان در محله هرندي و علاوه بر آن درسطح شهر بود.
حجت الاسلام امرودي تاکيد کرد: در اين مرحله جمع آوري مواد مخدر از سطح محله هرندي و محلات اطراف آن و سطح منطقه 12 در دستور کار است.
وي با بيان اين که اجراي کامل طرح انضباط شهري يک سال ونيم تا دو سال ديگر بايد ادامه پيدا کند، خاطرنشان کرد: همکاري سازمان ها و نهاد ها براي به سرانجام رساندن اين طرح بايد تا دو سال ديگر استمرار پيدا کند.