به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از ساری، با سرکار آمدن دولت جدید و همچنین نزدیک شدن به دو انتخابات پیش رو به خصوص انتخابات مجلس شورای اسلامی، به مثابه دیگر انتخابات ها، احزاب و تشکل های مختلف اعم از دانشگاهی و غیر دانشگاهی، قارچ گونه در حال رشد و ازدیاد هستند. مجموعه هایی که صرفا برای استفاده های انتخاباتی ایجاد شده اند تا ابزاری باشند برای قدرت رسیدن عده ای خاص. عده ای که اگر نتیجه دلخواه آن ها حاصل نشود، سلامت انتخابات را زیر سوال می برند و با آشوب و بلوا سعی در تغییر نتایج به دست آمده از نظر مستقیم مردم، را دارند.
یکی از دانشگاه هایی که در جریانات و اتفاقات سیاسی همواره محل درگیری بوده است، دانشگاه صنعتی بابل می باشد که از سیاسی ترین دانشگاه های استان مازندران است، که در سال 88 محل آشوب و مرکز فرماندهی آشوب ها در شهر بابل بود.
پس از سال 88 بود که انجمن اسلامی افراطی دانشگاه به دلیل اقدامات ساختارشکنانه و آشوبگرانه در دانشگاه، با مصوبه دانشگاه منحل شد و البته از آن روز در قالب کانون های مختلف به فعالیت غیرقانونی خود ادامه می داد.
اما پس از سال 92 تلاش برای احیای انجمن های اسلامی در سراسر کشور شدت گرفت و در برخی از دانشگاه ها نیز افتتاح انجمن اسلامی منحله و افراطی با حاشیه هایی همراه بود، البته انجمن اسلامی در دانشگاه صنعتی بابل نیز تمام تلاش خود را کرد تا بتواند قبل از انتخابات مجوز تاسیس بگیرد، اما با مخالفت مسئول نهاد رهبری، رئیس و نماینده وزیر علوم در دانشگاه، موفق به این کار نشده و دانشگاه در مقابل فشارهای وزرات علوم مقاومت می کرد.
اما در چند هفته اخیر و با اتمام دوره نماینده وزارت علوم در دانشگاه، حکم وی تمدید نشد و شخص دیگری معرفی شد. پس از این تغییر بود که دوباره فشارهای وزارت علوم مبنی بر ایجاد این تشکل افراطی در دانشگاه صنعتی بابل شدت گرفت و این درحالی است که این انجمن منحله در زمان حضور و حتی بعد از لغو مجوز، دستاوردی جز تنش و آشوب برای دانشگاه نداشته است.
حجت الاسلام حسینی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بابل در همین رابطه به خبرنگار ما گفت: امیدواریم این تغییر برای بهم زدن وضعیت آرای اعضای هیات نظارت و فشار بیشتر برای تشکیل انجمنی به ظاهر اسلامی که در گذشته مشکلات فراوانی برای دانشگاه ایجاد کرده بود، نباشد.
حسینی ادامه داد: اصل تشکیل انجمن اسلامی با قید اسلامی آن بسیار مناسب است. ولی اگر در احراز صلاحیت افراد کوتاهی صورت بگیرد، خسارت های ناشی از افراطی گری برخی از تشکل ها در دوران اصلاحات تکرار خواهد شد، که البته معیارهایی که باید جلوی این اتفاق را بگیرد، مشخص شده است و با آن معیارها موضوعات بررسی خواهند شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بابل ضمن حمایت از وجود گفتمان های مختلف در درون نظام، نسبت به تشکیل تشکلی که به آرمان های دانشگاه اسلامی تمدن ساز بی توجه است، هشدار شدید داد.
وی در پایان تاکید کرد: جامعه دانشگاهی و مردم ولایت مدار استان مازندران، تحولات دانشگاه را رصد کرده و از وزارت علوم و رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، مصرانه خواستارند در مقابل زیاده خواهی عده ای که دانشگاه را از مسیرش دور می کنند، ایستادگی کنند.