کد خبر:۴۷۸۲۰۷

برگزاری کارگاه آموزشی اقتصاد مقاومتی در دانشگاه ارومیه

کارگاه آموزشی گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی با تأکید بر بیمه و تأمین اجتماعی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه و اداره کل تأمین اجتماعی استان در دانشگاه ارومیه برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارگاه آموزشی گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی با تأکید بر بیمه و تأمین اجتماعی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه و اداره کل تأمین اجتماعی استان در دانشگاه ارومیه برگزار شد.

 

این کارگاه در سالن اجتماعات دانشکده علوم دانشگاه ارومیه و با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه ارومیه و همچنین تعدادی از کارکنان اداره کل تأمین اجتماعی استان آذربایجان غربی برگزار شد.

 

در ابتدا مقصود مقدمی کیا، مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی استان آذربایجان غربی درخصوص لزوم اقتصاد مقاومتی و ارتباط آن با بیمه و تأمین اجتماعی به ایراد سخنرانی پرداخت.

 

سپس صمد حکمتی­ فرید، عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه ارومیه به عنوان مدرس این کارگاه پس از بیان مقدمه ای درباره اقتصاد مقاومتی و اهمیت آن برای آینده کشور مطالب خود را آغاز کرد.

 

حکمتی فرید ضمن اشاره به چشم ­انداز بیست ­ساله کشور و شاخص­ های آن به تشریح اهمیت و نقش اقتصاد مقاومتی در رسیدن به اهداف کلان اقتصادی کشور پرداخت.

 

وی پرداختن به مشکلات موجود در اقتصاد ایران و ارائه راهکارهای رفع آن با تکیه بر اقتصاد مقاومتی را حائز اهمیت دانسته و به صورت نموداری و دقیق رشد اقتصادی و بهره­ وری عوامل تولید در سالهای اخیر را مورد بررسی قرار داد و افزود: با توجه به عملکرد ضعیف و بعضاً منفی این شاخص­ ها که به دلیل عوامل متعدد از جمله وابستگی اقتصاد کشور به درآمد­های نفتی می­ باشد و راهکار خروج از این وضعیت، رشد درون زای اقتصاد و به عبارتی مقاوم­ سازی اقتصاد می­ باشد.

 

عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه در پایان کارگاه، به برخی از ظرفیت­ ها و توانمندی­ های جمهوری اسلامی ایران نیز اشاره و خاطرنشان کرد: باید جهت رسیدن و نزدیکتر شدن به اهداف چشم ­انداز بیست ساله کشور، برنامه­ ریزی­ های منطقی در حوزه­ های مختلف اقتصادی و کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی صورت پذیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار