کد خبر:۴۷۸۲۶۸

سرطان سینه و پروستات در کمین پرستاران

قائم‌مقام سازمان نظام پرستاری با اشاره به اینکه پرستاران به دلیل ماهیت شغلی‌شان در معرض ابتلا به بیمارهای‌های مختلف هستند، گفت: تشکیل پرونده سلامت پرستاران جهت پایش وضعیت جسمی و روحی آنها ضرورت دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به  نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، محمد شریفی مقدم در رابطه با تشکیل پرونده سلامت برای پرستاران اظهار داشت: رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور بررسی موضوع تشکیل و توجه به پرونده سلامت برای پرستاران را در جلسه آتی شورای عالی نظام پرستاری در دستور کار قرار داده است.

 

قائم‌مقام سازمان نظام پرستاری بیان داشت: پرستاران با عوامل بیماری‌زای مختلفی همچون سل، هپاتیت و ایدز مواجه هستند همچنین به دلیل ماهیت شغلی آنها که دارای شیفت‌ در شب‌ بوده نسبت به سایر مشاغل سلامتشان در خطر است.

 

وی افزود: بر اساس آمارها به دلیل شب‌کاری پرستاران میزان ابتلا به سرطان سینه در پرستاران زن و سرطان پروستات در پرستاران مرد نسبت به سایر افراد بیشتر بوده و در واقع ریسک ابتلا به سرطان در پرستاران با شب‌کاری بیشتر می‌شود.

 

قائم‌مقام سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه شغل پرستاری بسیار پرتنش است و پرستاران از لحاظ روحی و فیزیکی سلامت آنها در خطر قرار می‌گیرد، گفت: به طور مثال پرستار شب در CCU با بیماری که ایست قلبی می‌کند، مواجه شده و یا با بیماران در حال مرگ در ارتباط بوده که روحیه آن را بسیار دچار مشکل می‌سازد بنابراین تشکیل پرونده سلامت برای آنها و توجه به موضوع شرایط روحی و فیزیکی‌شان حائز اهمیت است.

 

شریفی مقدم با اشاره به اینکه بیماری‌های اسکلتی و عضلانی نیز در قشر پرستاران بیشتر است، گفت: اضطراب و افسردگی پرستاران را تهدید کرده بنابراین علی‌رغم اینکه تشکیل پرونده سلامت پیش از این نیز مورد توجه بوده در حال حاضر به صورت پررنگ‌تر در دستور کار قرار گرفته و وزارت بهداشت و بیمارستان‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنند.

 

وی با اشاره به ضرورت پایش سلامت پرستاران به صورت هر ۶ ماه یکبار گفت: بیمارستان‌ها چندان خود را ملزم به این مسئله و یا پایش نیروهایشان از لحاظ سلامتی نمی‌کنند در حالی که این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار