جانشين پليس راهور ناجا گفت : ۷ درصد توليد ناخالص ملي در حوادث ترافيکي از بين مي رود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار اميري امروز در نخستين همايش يک روزه توسعه دانش ترافيک و حوادث جاده اي در تبريز با بيان اينکه تصادفات در کشور ما دومين عامل مرگ و مير بعد از بيماري هاي قلبي و عروقي است. گفت : که تصادفات در کشور ما دومين عامل مرگ و مير بعد از بيماري قلبي وعروقي است گفت : در 10 سال گذشته 247 هزار نفر در کشور در سوانح رانندگي کشته و 3 ميليون 169 هزار نفر مصدوم شده اند که مي توان گفت يک قتل عام دسته جمعي است.
به گفته وي ، در سال گذشته هم 17 هزار نفر در کشور در حوادث رانندگي کشته و 304 هزار نفر هم مجروح شده اند.
جانشين پليس راهور کشور افزود : روزانه 54 نفر در کشور در اثر سوانح رانندگي جان خود را از دست مي دهند و 830 نفر مجروح و مصدوم مي شوند که اين آمار در هر 2 ساعت به بيش از 2 نفر کشته و 35 نفر زخمي مي رسد.
سردار اميري با اشاره به کاهش امار تلفات رانندگي در کشور در 10 سال گذشته گفت : در سال 84 امار کشته شدگان تصادفي بيش از 24 هزار نفر بود که اين رقم درسال 93 به 17 هزار نفر کاهش يافته است.
به گفته وي در آذربايجان شرقي 58 درصد سهم کشته هاي حوادث رانندگي مربوط به عابران پياده است که با ايجاد زيرساخت هاي مي توان اين امار را کاهش داد.
دکتر صومي رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز هم با اشاره به آمار بالاي تلفات رانندگي در کشور گفت: در ايران بيش از 50 درصد عامل مرگ تصادفات هستند و بيشترين سن قربانيان اين حوادث بين 15 تا 29 سال است.
پورمهدي معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي نيز اين آمار را نگران کننده دانست و گفت : انسان ، جاده و وسايل نقليه به ترتيب مقصران اصلي تصادفات هستند به همين خاطر توسعه حمل و نقل عمومي ، دوري از بخشي نگري ، فرهنگ سازي و استفاده از فناوري و تکنولوژي هاي جديد ضروري است.