کد خبر:۴۷۸۶۷۸
معاون نهاد رهبری دانشگاه آیت الله بروجردی:

صهیونیسم مسیحی در آمریکا به دنبال نابودی اسلام است

معاون نهاد رهبری در دانشگاه آیت الله بروجردی گفت: صهیونیسم مسیحی در آمریکا به دنبال نابودی اسلام است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، حجت الاسلام رایگان امروز در کارگاه آموزشی ائمه جماعات دانشگاههای استان لرستان که با موضوع آخرالزمان توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان در خرم آباد برگزار شد، گفت: صهیونیسم مسیحی که در آمریکا به نام اوانجلیست ها معروف هستند جنگ صليبی را عليه اسلام آغاز و اعلام کرده اند كه اين جنگ تا سلطه مطلق بر جهان اسلام ادامه خواهد يافت.

 

وی افزود: ايوانجليست‌ های متعصّب در آمريكا 100 ميليون پيرو دارند و آنها در هر دو حزب بزرگ آمريكا يعني جمهوری خواه و دموكرات صاحب نفوذ هستند و همراه صهيونيست‌ های يهودی، دولت ايالات متحده آمريكا را كاملاً در اختيار دارند.

 

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آیت الله بروجردی با بیان اینکه انوانجلیست ها معتقدند که مسيح فقط بعداز نابودی كامل جهان ظهور خواهد کرد؛ از این رو نويسندگان غربي اين اعتقادات را به عنوان «تروريسم مقدس» معرفي مي‌ كنند گفت: انوانجلیست ها معتقدند که آمريكا را مسيح به وجود آورده است تا در آخر الزمان عليه ضد مسيح یا دجال در جنگ نهايي مقدس آرمگدون جنگ کند.

 

رایگان با اشاره به اینکه هدف اصلي دولت آمريكا و صهيونيسم بين‌المللی نابودی كامل اسلام و مسلمانان است ادامه داد: آنها با تسلط كامل بر جهان اسلام مي‌خواهند ارزش‌ های ضد اسلامي خود را بر مسلمانان جهان تحميل کنند.

 

وی  با اشاره به اینکه اوانجلیست ها كسي كه با آنها موافق نباشد را ضد دين، ضد مسيح و ضد اخلاق می دانند تصریح کرد: اوانجلیست ها به هواداران خود آموزش مي‌دهند كه از مخالفان خود تنفر شديد داشته باشند.

 

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آیت الله بروجردی گفت: نكته مهم اين كه 25 درصد آمريكايي ها يعني چيزي حدود 80 ميليون نفر اوانجليست هستند و معتقدند كه مسيح در اوايل هزاره سوم باز خواهد گشت و همين افراد براي قتل ما مسلمانان آماده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار