کد خبر:۴۷۸۷۴۳

دستیابی به تولید بومی «بوهیمت» توسط اعضای هیات علمی اسفراین/ بوهمیت نیز مانند نانو پودر مشکل جذب سرمایه‌گذار دارد

جمعی از اعضای هیات علمی مجتمع آموزش عالی اسفراین که پیش از این موفق به تولید نانو پودر آلومینا شده بودند؛ اینبار به دانش تولید «بوهیمت» دست یافتند که همچنان مشکل نبود سرمایه‌گذار مانع صنعتی شدن تولید آن است.

قاسمی فرد، عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی اسفراین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد گفت: تیم تحقیقاتی ما موفق شد نوع ارزشمندی از این ماده را که مورد نیاز صنعت نفت و گاز و پتروشیمی است، تولید کند.

 

وی افزود: این ماده می تواند عناصر سنگینی که در تولید مواد پتروشیمی از جمله گوگرد هزینه های زیادی را بوجود می آورد با کمترین هزینه در خود جذب کند و مشکل را حل کند.

 

این فعال علمی و پژوهشی تصریح کرد: این ماده با استفاده از مواد صد در صد ایرانی و با کیفیت شرکت های پیشرفته تولید کننده این محصول تهیه شده و قابلیت تولید صنعتی آن نیز وجود دارد.

 

قاسمی فر تصریح کرد: اما این تولید ارزشمند نیز مانند نانو پودر آلومینا که پیش تر توسط این تیم تحقیقاتی بدست آمده بود و به خاطر نبود سرمایه گذار به مرحله صنعتی نرسید مشکل جذب سرمایه گذار دارد.

 

وی ادامه داد: هم اکنون طرح توجیهی را تهیه کرده ایم و به چند سرمایه گذار ارائه کرده ایم، اگر بخواهیم 100 تن از این محصول را تولید کنیم حداقل نیازمند یک میلیارد تومان سرمایه هستیم.

 

این فعال علمی و پژوهشی با اشاره به اینکه سالانه بیش از 5۰۰۰ تن از این ماده وارد کشور می شود، تصریح کرد: پیش از این مواد مشابه این محصول را با استفاده از فراورده های معدنی تولید می کردند که هزینه ای بالا و سرعتی کند در پی داشت.

 

عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی اسفراین ادامه داد: ما قیمت تمام شده این محصول را کمتر از نمونه خارجی آن و دقیقا با همان کیفیت بدست آورده ایم که از خروج ارز از کشور نیز جلو گیری می کند.

 

وی در پایان از مسئولان استانی خواست توجه بیشتری به فناوری های نو و پیشرفته داشته باشند و اگر می خواهند شاهد تحول اقتصادی در استان باشند به جوانان مستعد این عرصه اعتماد کرده و بر روی دستاوردهای آنان سرمایه گذاری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار