آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۹۹۰۰
نخعی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو عنوان کرد

آمریکا مطمئن نشود نظام اسلامی کارایی خود را از دست داده دست از اقدامات خصمانه برنمی‌دارد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام حسین (ع) گفت: به هیچ عنوان نباید نسبت به آمریکا خوش بین باشیم تا زمانی که آنها مطمئن نشوند نظام اسلامی کارایی خود را از دست داده است دست از اقدامات خصمانه خود برنمی‌دارند.

نخعی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام حسین (ع)  در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اعمال تحریم‌های جدید نسبت به ایران خاطرنشان کرد: حدس زده می‌زدیم که تحریم‌های جدید در راه باشد.

 

فعال دانشجویی با طرح این سوال که تحریم‌های هسته‌ای چند درصد از کل تحریم‌ها را تشکیل می‌دهد افزود: از طرفی می‌گویند برجام شروع شده است و بخشی از تحریم‌ها برداشته شده است و از طرف دیگر هم می‌گویند تحریم‌های موشکی وضع می‌کنیم.

 

وی با تاکید بر عدم اعتماد به تصمیمات آمریکا بیان داشت: همان تحریم‌هایی که خط قرمز ما بود و رهبری هم به آن تاکید داشتند سر جای خود باقی مانده است و هیچ کدام از آنها رفع نشده است.

 

نخعی ضن اشاره به اینکه باید از رفتار گذشته آمریکا در قبال ایران درس عبرت بگیریم تصریح کرد: به هیچ عنوان نباید نسبت به آمریکا خوش بین باشیم تا زمانی که آنها مطمئن نشوند نظام اسلامی کارایی خود را از دست داده است دست از اقدامات خصمانه خود برنمی‌دارند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام حسین (ع) در پایان بیان داشت: اگر امروز هم تحریم‌های جدید را با قدرت بیشتری اعمال نمی‌کنند دلیل بر عدم وجود راهکار برای آمریکا نیست و آنها در مدت زمان کوتاهی اقدام به اعمال تحریم‌های جدید می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار