به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، تقی زاده امروز در نشست خبری که با حضور صدیقی معاون وزیر علوم در دانشگاه لرستان برگزار شد، از انعقاد تفاهم نامه ای بین صندوق رفاه وزارت علوم و مرکز نازایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران جهت ارائه خدمات درمانی به دانشجویان نابارور خبر داد و گفت: دانشجویان متاهل نابارور روزانه مشغول به تحیل در دانشگاههای دانشگاههای دولتی می توانند با دریافت معرفی نامه از صندوق رفاه جهت طی کردن مراحل درمان به مرکز نازایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مراجعه کنند.
وی هزینه درمانی دانشجویان نابارور در مرکز نازایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را به صورت تقریبی سه میلیون تومان اعلام کرد و افزود: 1.5 میلیون تومان از این هزینه شامل هزینه های سونوگرافی و پاراکلینیکی است و 1.5 میلیون تومان هم هزینه دارو است که هزینه دارو را صندوق رفاه در قالب تسهیلات به دانشجویان پرداخت می کند و مابقی هزینه ها نیز توسط دانشجو تامین می شود.
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم با بیان اینکه رقم درمان ناباروری در کلینیک های خصوصی بالاتر از هفت میلیون تومان است گفت: نرخ ناباروری در جهان 12 درصد و در کشور ما بنابر اعلام وزارت بهداشت 18 درصد است که بخشی از این جمعیت را نیز دانشجویان متاهل نابارور تشکیل می دهند.
تقی زاده ادامه داد: یک تفاهم نامه دیگری نیز بین صندوق رفاه و بنیاد علوی با هدف بهبود تغذیه مادران باردار خانواده دانشجویی منعقد شده است که بر اساس آن دانشجویانی که از طریق سامانه صندوق رفاه جهت بهره مندی از این سبد غذایی ثبت نام می کنند از مزایای آن بهره مند می شوند.
وی ادامه داد: در قالب این تفاهم نامه همسر دانشجوی باردار سه ماه بعد از دوره بارداری و شش ماه بعد از دوره تولد نوزاد هر دو ماه یک بار یک سبد کالایی از طرف بنیاد علوی دریافت می کند.
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم گفت: تمام دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاههای کشور که شرایط لازم را دارند می توانند در قالب این تفاهم نامه از سبد غذایی بنیاد علوی بهره مند شوند.