کد خبر:۴۸۰۶۵۶

گروه اطفال دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۴۶ عضو هیات علمی دارد

مدیر گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی گفت: گروه اطفال دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۴۶ عضو هیات علمی هم اکنون یکی از بزرگترین گروه‌های آموزشی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن متقی گفت: فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی گروه اطفال دانشگاه علوم پزشکی مشهد سرآمد است و تا کنون 41 همایش و سمینار علمی برای متخصصان عمومی و کودکان برگزار شده است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: خدمات آموزشی و پژوهشی گروه اطفال در سه بیمارستان امام رضا (ع)، قائم (عج) و بیمارستان دکتر شیخ در مشهد ارائه می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: فعالیت گروه اطفال دانشگاه علوم پزشکی مشهد منحصر به فرد است و اکنون تمامی خدمات تشخیصی و درمانی مورد نیاز اطفال در مشهد قابل انجام است.

 

متقی از برپایی سه همایش با عنوان بیماریهای مادرزادای و ساختمانی قلب، تغذیه و بیماری ها در سه سال نخست زندگی و سمپوزیوم تکامل و اختلالات آن در کودکان  توسط گروه اطفال دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بهمن ماه امسال خبر داد.

 

وی با اشاره به برگزاری سمپوزیوم تکامل و اختلالات آن در کودکان  عنوان کرد و گفت: این سمپوزیوم با حضور متخصصان اطفال، مغز و اعصاب و رشته‌های توان بخشی، گفتار درمانی، فیزیوتراپی و متخصصان ژنتیک در مشهد برگزار می‌شود.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه 10 درصد کودکان در کشورمان اکنون مبتلا به اختلالات تکاملی هستند، افزود: در اختلالات تکاملی ابعاد و اندام های کودکان رشد طبیعی را دارند؛اما این کودکان از نظر مغزی و تکاملی دچار مشکل هستند.

 

وی افزود: کودکانی که دچار اختلالات تکاملی هستند در انجام کارهایی که نیاز به تفکر و تعمق است، با مشکل مواجه می‌شوند.

 

متقی گفت: شیوع اختلالات تکاملی در جهان بین هشت تا 14 درصد گزارش شده است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: عفونت ها در دوران بارداری، ضربه به سر، اختلالات عاطفی و اجتماعی، اختلالات مادرزادی، اختلالات ژنتیکی و فقر غذایی در ایجاد اختلالات تکاملی کودکان موثر هستند.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار