به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، عباس زاده امروز در حاشیه سفر وزیر بهداشت به لرستان در جمع خبرنگاران گفت: اخذ مجوز رشته های میکروب شناسی و ویروس شناسی در مقطع در مقطع کارشناسی ارشد و اخذ مجوز رشته های توکسین های میکروبی و انگل شناسی در مقطع دکترا توسط دانشگاه علوم پزشکی لرستان در حال پیگیری هستند و با این حال امیدواریم که با عنایت مسئولان وزارتخانه و پیگیری هایی که می کنیم شاهد تاسیس این رشته ها در این دانشگاه باشیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هر سال از نظر تعداد کل دانشجو رشد داشته است افزود: در حال حاضر 3111 دانشجو در این دانشگاه تحیصل می کنند که از این تعداد بیش از 800 نفر آنهادانشجوی دکترای حرفه ای، 104 نفر دانشجوی کارشناسی ارشد، 26 نفر دستیار و پنج نفر دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی هستند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: پیش از این یک رشته دستیاری دو ساله در این دانشگاه وجود داشت که هم زمان آن را به چهار سال افزایش دادیم و هم سه رشته دستیاری جدید را به این ظرفیت اضافه کردیم.
عباس زاده بیان کرد: همچنین با همت مسئولان و اعضای هیئت علمی دانشگاه توانسته ایم رشته های مقطع کارشناسی ارشد را از سه رشته به هفت رشته افزایش دهیم.
وی اظهار کرد: در 1.5 سال گذشته از نظر توسعه کمی و کیفی آموزشی می توانیم این نوید را بدهیم که روند در این دانشگاه خیلی عالی بوده است و امیدواریم که به همین صورت هم ادامه یابد.
عباس زاده ادامه داد: امسال با توجه به قانون سهمیه 30 درصدی مناطق محروم برای پذیرش دانشجویان رشته پزشکی این 30 درصد را از بین بومی های استان پذیرش کرده ایم و با این حال با توجه به اینکه این دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی موظف هستند که 20 سال در استان خدمت کنند و جای دیگری نمی توانند بروند؛ بنابراین با وجود آنها می توانیم پوشش مناسبی از نظر تامین پزشک در سطح استان ایجاد کنیم.
وی اضافه کرد: ثمرات پذیرش دانشجویان بومی رشته پزشکی در هفت سال آینده و زمانی که این دانشجویان فارغ التحصیل می شوند نمود پیدا می کند.