کد خبر:۴۸۱۰۸۳

مصوبه دولت درباره تسویه بدهی دستگاه‎های اجرایی با ستاد اجرایی فرمان امام (ره)

با تصویب هیات وزیران، وزارت اقتصادی موظف شد به منظور تسویه بدهی کامل دستگاه‎های اجرایی و شرکت‎های تابعه با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور و سال‎های بعد نسبت به پیشنهاد و پیش‎بینی بودجه در لوایح بودجه سنواتی جهت پرداخت به ستاد یادشده اقدام کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، با تصویب هیئت وزیران، وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف شد به منظور تسویه بدهی کامل دستگاه‎های اجرایی و شرکت‎های تابعه با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در بودجه سال 1395 کل کشور و سال‎های بعد نسبت به پیشنهاد و پیش‎بینی بودجه در لوایح بودجه سنواتی جهت پرداخت به ستاد یادشده اقدام کند.

 

اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری، این مصوبه را در تاریخ 13 دی ماه 1394 برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ابلاغ کرد.

 

*متن مصوبه هیئت وزیران به شرح زیر است:

 

1- وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف است به منظور تسویه بدهی کامل دستگاه‎های اجرایی و شرکت‎های تابعه به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در بودجه سال 1395 کل کشور و سال‎های بعد با رعایت قوانین و مقررات مربوط از محل منابع حاصل از واگذاری سهام، سهم‏الشرکه، حق بهره‎برداری و بهره مالکان بابت رد دیون دولت (وزارتخانه‎ها و مؤسسات دولتی و شرکت‎های وابسته) نسبت به پیشنهاد و پیش‎بینی بودجه در لوایح بودجه سنواتی جهت پرداخت به ستاد یادشده اقدام کند.

 

2- ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) موظف است پس از تصویب قانون بودجه هر سال نسبت به اخذ تأییدیه از سازمان حسابرسی بابت بدهی دولت (وزارتخانه‎ها و مؤسسات دولتی و شرکت‎های وابسته) به میزان بودجه پیش‎بینی شده در آن سال اقدام و پس از طی مراحل مندرج در قانون بودجه نسبت به دریافت مبلغ پیش بینی شده اقدام نماید.

 

3- ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) موظف است در هر سال پس از دریافت مبلغ پیش‎بینی شده در قانون بودجه با هماهنگی وزارت امور اقتصادی و دارایی نسبت به انتقال اسناد مالکیت به میزان بودجه دریافتی (املاک تأیید شده از سوی سازمان حسابرسی) به نام دولت اقدام کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار