آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۱۰۹۵
رئیس دانشگاه آزاد:

متقاضی تحصیلات دانشگاهی در کشور کاهش یافته است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به کاهش تعداد متقاضیان تحصیلات دانشگاهی در کشور گفت: مطالعه هرم‌های جمعیتی نشان می‌دهد که تا سال ۹۹ با رشد جمعیت مواجه هستیم و این موضوع در مقاطع کاردانی و کار‌شناسی، تقاضای بیشتر را ممکن می‌سازد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قم، جلسه هیئت امنای دانشگاه آزادی اسلامی قم با حضور حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد؛ سید مهدی صادقی، استاندار قم و اعضای هیأت امنای استان قم، در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

 

در این جلسه محمد سالار کسرائی با ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه آزاد قم در سال ۹۳ اظهار داشت: در حال حاضر در دانشگاه آزاد قم ۱۳ هزار دانشجو در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند.

 

رئیس دانشگاه آزاد قم با اشاره به تعداد رشته‌های دایر در این واحد افزود: در واحد قم ۱۴۶ رشته در چهار دانشکده دایر و ۱۹۰ عضو هیئت علمی هستند.

 

کسرائی با بیان اینکه برای راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد، پنج واحد فن آور دراین استان دایر شده است، گفت: دانشگاه آزاد قم دارای یک مرکز رشد بوده و طرح شفای استان در کمیته تخصصی شفا در دست بررسی است.

 

وی با بیان اینکه در واحد قم شاهد رشد مقالات ISI در استان قم بوده‌ایم، خاطر نشان کرد: تعداد این مقالات ۲۹۰ مقاله و تنها در سال جاری ۴۰ مقاله ثبت شده است.

 

در ابتدای این جلسه، حمید میرزاده با تأکید بر لزوم کاهش وابستگی به شهریه گفت: مقرر شده است که تا پایان برنامه ششم توسعه وابستگی خود به شهریه را به ۶۰ درصد برسانیم این مسئله به معنای تأمین هزینه‌های دانشگاه آزاد اسلامی از قسمت صنعت و خدمات است.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به کاهش تعداد متقاضیان تحصیلات دانشگاهی در کشور خاطر نشان کرد: مطالعه هرم‌های جمعیتی نشان می‌دهد که تا سال ۹۹ با رشد جمعیت مواجه بوده و در مقاطع کاردانی و کار‌شناسی، تقاضای بیشتر را ممکن می‌سازد.

 

میرزاده گفت: تنوع بخشی به درآمد‌ها، سبب توسعه دانشگاه‌ها می‌شود و استفاده بهینه از اموال دانشگاه از طرق مختلف بازیافت سرمایه‌های دانشگاه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار