به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، ملکی امروز در کارگروه اقتصادی اتاق فکر استان لرستان که در دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: سیاست های اصل 44 قانون اساسی که مرتبط با خصوصی سازی سازی است برای استانهای محروم کشور آزاد دهنده و ظلمی بر این استانهای بوده است.
وی با بیان اینکه سیاست های اصل 44 قانون اساسی آب پاکی را بر روی دست استانهای محروم ریخته است؛ چرا که طبق این قانون دولت در زمینه سرمایه گذاری ورود پیدا نمی کند افزود: اگر چه لایحه پیشنهادی برنامه ششم تقدیم مجلس شده است؛ اما باید با استفاده از ظرفیت نمایندگان فعلی استان اگر چه ممکن است انگیزه لازم را نداشته باشند زمینه ای در برنامه ششم فراهم شود که سرمایه گذاری دولت در مناطق محروم مورد توجه قرار بگیرد.
عضو اتاق فکر استان لرستان گفت: هفته گذشته دو سند مهم لایحه بودجه و سند برنامه ششم توسط رئیس جمهور به مجلس تقدیم شد و با این حال ما خیلی علاقه داشتیم که تبصره های دیگری برای مناطق محروم برنامه ششم توسعه قید شود.
ملکی ادامه داد: ضرورت دارد که در فرصت باقی مانده تا تصویب سند برنامه ششم توسعه در صحن مجلس با استفاده از ظرفیت کارگروه اقتصادی اتاق فکر لرستان به گونه ای عمل کنیم که نیازمندی های استان و مناطق محروم از طریق نمایندگان به این سند افزوده شوند.
وی با اشاره به اینکه مشکلات، و ظرفیت های لرستان در سند آمایش استان و دیگر اسناد احصاء و راهکارهای رفع آنها نیز ارائه شده اند گفت: با وجود مشخص بودن ظرفیت ها و مشکلات استان لرستان و همچنین وجود راهکارها به نظر می رسد که اتاق فکر استان باید چرایی اجرایی نشدن این اسناد را مورد بررسی قرار دهد.
عضو اتاق فکر لرستان گفت: همچنین بنا بر این است که پس از تصویت برنامه ششم و در اوایل سال 95 طبق این سند ،برش استانی آن نیز تدوین شود و با این حال اتاق فکر استان می تواند راهکارهای لازم را در این خصوص به مسئولان و نمایندگان استان ارائه دهد.