به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، به نقل از میدل ایست مانیتور، در این بیانیه گفته شده که حماس همیشه خود را در ارتباط با تحولات داخلی و مسائل سیاسی مصر بی طرف نگه داشته است. در این بیانیه حماس اضافه کرده است که روابط دوجانبه با مصر براساس روابط برادری دو ملت اسلامی دنبال خواهد شد و این جنبش آتش زدن عکس رئیس جمهور مصر، عبدالفتاح سیسی را در جریان یک تظاهرات علیه محاصره نوار غزه، محکوم می کند.
با این حال در بیانیه حماس همچنین گفته شده که مصر مسئولیت شرعی و قانونی محاصره نوار غزه را در طول نزدیک به ده سال گذشته برعهده دارد و حماس انتظار دارد این موضوع یکی از مسائل قابل بررسی و مذاکره در رابطه با مصر باشد.
چندی پیش نیز عبدالفتاح سیسی رئیس جمهور مصر در مصاحبه با بی بی سی عربی گفته بود که روابط کشورش با جنبش حماس قطع نیست. سیسی درباره روابط قاهره با جنبش حماس خاطر نشان کرده بود که روابط ما با این جنبش قطع نشده است و روابط میان نهادها و دستگاههای دو طرف همچنان برقرار است
.
با این حال مسئله محاصره نوار غزه توسط رژیم اسرائیل که با مشارکت مصر از زمان مبارک آغاز شده است، همواره یکی از موارد عمده اختلافی در بهبود روابط میان جنبش حماس در نوار غزه و دولت مصر به شمار می رود. محدودیت ها بر گذرگاه مرزی رفح که مرز زمینی نوار غزه را به مصر مرتبط می سازد تنها در دوره کوتاه ریاست جمهوری محمد مرسی، رئیس جمهور پیشین مصر برداشته شد، اما با سقوط مرسی در مصر محدودیت ها و بستن این گذرگاه مرزی، به عنوان تنها راه زمینی دسترسی فلسطینی ها به جهان خارج، باردیگر از سر گرفته شد.
گذرگاه رفح که تنها کانال ارتباطی ساکنان غزه با جهان خارج از است، در بیشتر روزهای سال بسته میماند و تنها در موارد استثنائی و اضطراری به روی مسافران فلسطینی ساکن غزه باز میشود؛ به طوری که از ماه نوامبر سال 2014 تا نوامبر سال جاری 290 روز بسته بوده است و مصر از آن به عنوان ابزاری برای فشار علیه مقاومت فلسطین در غزه استفاده میکند.