به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو کرمانشاه، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بازرسی های به عمل آمده از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در کرمانشاه حدود 900 کیلو خمیر و ضایعات مرغ کشف و ضبط شد.
دکتر شهریار مستوفی گفت: این بازرسی توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری تعزیرات حکومتی و مامورین نیروی انتظامی صورت گرفت و پرونده این موضوع جهت رسیدگی به مقامات قضایی ارجاع شد.
وی افزود: خمیر مرغ، گوشتهای مازاد و ضایعاتی است که پس از تمیز کردن مرغ، توسط دستگاهی جدا شده و به صورت خمیر درمی آید و به چرخه مصرف وارد میشود . نمی توان به طور قطع سلامت خمیر مرغ را تضمین کرد، چرا که مشخص نیست ماده اولیه آن از سلامت برخوردار است یا خیر و ممکن است از چربی زیادی برخوردار باشد.