به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو حجت الاسلام رسول منتجب نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی صبح امروز در چهاردهمین کنگره حزب مردم سالاری که با حضور دبیر کل احزاب و شخصیت های سیاسی در مجتمع آدینه برگزار شد اظهار داشت: نظام متعلق به همه ملت است نظامی که تاسیس شده است اگر چه در ابتدای تاسیس درصد اندکی به نظام رای ندادند اما همه افراد حتی همان درصد صاحب نظام هستند.
وی ادامه داد: مردم متولی و مالک نظام هستند نظام متعلق به هیچ شخص و گروه و جناح و حتی متعلق به مسئولان هم نیست. مسئولان متولیان نظام و مجریان نظام و حاملان رسالت نظام هستند بنابراین همه افراد دارای هر دین و مذهب، هر گرایش و سلیقه و هر قومیت و نژادی در این کشور در نظام جای دارند و نظام متعلق به آنهاست.
منتجب نیا تاکید کرد: از این جهت هیچ کس حق ندارد فرد و گروهی را از اسلام خارج کند و از قطار نظام پیدا کند و یا نظام را به خودش و وابستگان خودش متعلق بداند همه ایرانیان با تمام تفاوت هایی که دارند صاحب نظام هستند و به تعبیر حضرت امام اولیای نعم مسئولان هستند.
قائم مقام حزب اعتماد ملی بیان داشت: دو رکن اصلی نظام که در شعار ملت ما در پیروزی انقلاب وجود داشت و همچنان دو رکن اساسی مستحکم و پایدار است جمهوریت و اسلامیت نظام است؛ مفهوم جمهوریت و اسلامیت قابل دقت است.
وی ادامه داد: ضامن پیروزیت نظام حضور گسترده مردم و مشارکت حداکثری آن ها در صحنه تعیین سرنوشت است زمان جمهوریت نظام ابقا می شود که در کنار صندوق و پای صندوق اکثریت قاطع مردم حضور داشته باشند و ضامن اسلامیت نظام انطباق قوانین، مقررات و برنامه ها و عدم مغایرت آن ها با اسلام است با تشخیص شورای نگهبان اما نه با تفسیر آنهاست.
منتجب نیا بیان داشت: اگر خدای ناخواسته در رکن جمهوریت نظام خدشه ای وارد شود نظام از درون رفته رفته ضعیف می شود، پشتوانه مردمی را از دست خواهد داد مردم احساس بی تفاوتی خواهند کرد و در سطح بین الملل جهان نظام اعتبارش را از دست خواهد داد به هر نسبتی که در آرای مردم و در نقش رای مردم خدشه ای وارد شود بر اعتبار نظام خدشه وارد شده است هم در داخل و هم در بیرون و همین امر موجب دلسردی مردم در داخل و جداسازی از نظام می شود و از سوی دیگر اعتبار و مشروعیت نظام در بیرون مورد خدشه قرار می گیرد.
قائم مقام حزب اعتماد ملی تاکید کرد: اگر خدای ناخواسته برنامه ای، سیاست و یا قانونی برخلاف شرع تصویب شود، اگر فرهنگ دینی جای خود را به فرهنگ غیردینی بدهد و اگر روح انقلابی جای خود را به دین ارتجاعی بسپارد رفته رفته در درون و محتوا نظام فاسد خواهد شد پس اگر می گوییم حفظ نظام واجب است این مسئله به معنای حفظ افراد نیست بلکه به معنای حفظ قانون اساسی و اجرای قانون اساسی تحقق آرمان های انقلابی و آرمان های مردم که در نظام خلاصه شده است می باشد و اگر می گوییم حفظ نظام واجب است به این معنا که این دو رکن نظام خدشه نبیند است.
وی یادآور شد: از قدیم گفته اند حرمت امامزاده را متولی باید بیشتر رعایت کند اگر امامزاده ای باشد متولی بی حرمتی کند از دیگران انتظار نمی رود که به این امامزاده احترام بگذارند کسانی که به نحوی در نظام مسئولیت دارند در تقویت نظام و تقویت جمهوریت نظام و هم چنین اسلامیت نظام باید بیشتر از دیگران تلاش کنند.
منتجب نیا افزود: اگر خدای ناخواسته روزی اتفاقی بیفتد مثل امروز که جمعی به دلیل برخی بهانه های واهی جمع عظیمی از نخبگان ملت را از حضور در صحنه خدمت محروم بسازند این امر بزرگترین خدشه و ضربه به نظام است. معتقدم کسانی که چنین اقداماتی می کنند نمی توانند شعار حفظ نظام را سردهند این به معنای تضعیف نظام است نه تقویت آن.