آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۲۸۵۶
وال‌استریت‌ژورنال گزارش داد:

شرکت‌های بیمه تمایلی به بیمه کردن نفت‌کش‌های حامل نفت ایران به اروپا ندارند

روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال به نقل از منابعی در شرکت‌های کشتی‌رانی روز جمعه گزارش داده خریداران اروپایی نفت ایران، به دلیل تحریم‌های چند لایه آمریکا با مشکل انتقال نفت خریداری‌شده از ایران مواجه هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مقام‌های شرکت‌های کشتی‌رانی می‌گویند خریداران اروپایی نفت خام ایران برای انتقال این کالا، با مشکل پیدا کردن نفت‌کش موضوعی که چالش‌های پیش روی ایران برای افزایش صادرات نفت، همزمان با کاهش تحریم‌های غربی را مورد تأکید قرار می‌دهد.  

 

افراد متخصص در شرکت‌های کشتی‌رانی ایرانی و اروپایی به وال‌استریت‌ژورنال گفته‌اند در روزهای گذشته حدود 6  شرکت نفتی از جمله توتال فرانسه با مشکل پیدا کردن تانکر برای انتقال 8 میلیون بشکه نفت‌خام به کشورهای اروپایی مواجه بوده‌اند. 

 

یک مقام در یکی از شرکت‌های نفت‌کش گفت: «من دارم آب‌ها را امتحان می‌کنم اما مجبور شدم از این کار دست بکشم.» به نوشته «وال‌استریت‌ژورنال»، او ابتدا برای انتقال محموله‌ای از نفت خام ایران موافقت کرده، اما بعد از شکست در یافتن شرکتی که این محموله را بیمه کند، از این کار منصرف شده است. 

 

مشکلات بیمه، موجب ایجاد اخلال در برنامه‌های ایران برای افزایش صادرات نفت این کشور به بیش از 1 میلیون بشکه در روز می‌شود. صادرات نفت خام ایران در ماه ژانویه، روزانه 200 هزار بشکه در روز افزایش یافت، اما انتقال این نفت، عمدتاً به کشورهای آسیایی صورت گرفت. 

 

اظهارات مقام‌های ایران برای افزایش 500 هزار بشکه صادرات نفت ایران در کوتاه مدت و 1 میلیون بشکه در مقاطع زمانی بعدی تا اندازه زیای به بازگشت خریداران نفت اروپایی ایران وابسته است.

 

با این وجود، شرکت‌های بیمه تمایلی به بیمه کردن نفت‌کش‌های حامل نفت ایران به اروپا ندارند چرا که چندین لایه از تحریم‌های آمریکا علیه ایران، علی‌رغم رفع برخی از تحریم‌های هسته‌ای علیه این کشور، کماکان برقرار هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار