عدم تغییر در وضعیت فرهنگی در دانشگاه با وجود افزایش شهریه
یاوری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز وزوان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، با اشاره به تغییر زمان پرداخت شهریه دانشگاه پیام نور گفت: دانشجویان نارضایتی خود را از این وضعیت اعلام کرده اند، اما بر اساس اعلام سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، دانشجویان باید شهریه متغیر را قبل از فرارسیدن زمان حذف و اضافه پرداخت کنند.
وی افزود: در مرکز وزوان نیز در ترم گذشته و طی افزایش مبلغ ۳۵ هزار تومان به شهریه دانشجویان، تریبون آزاد دانشجویی برگزار شد که دانشجویان در این برنامه اعتراض و نظرات خود را بیان کردند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز وزوان در ادامه تصریح کرد: با وجود این افزایش شهریه، هیچ تغییری در زمینه فرهنگی در دانشگاه ایجاد نشد و در دانشگاه فقط شاهد افزایش شهریه بودیم.
یاوری با بیان اینکه روند آموزشی دانشگاه پیام نور تغییر نکرده است، گفت: دانشجویان دلیل تغییر زمان پرداخت شهریه و افزایش شهریه ها را از مسئولان مطالبه می کنند.