گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، "با کری تبادل ایمیل دارم"، این بخشی از مصاحبه ظریف با هفته نامه صدا بود که نشان میداد ارتباطات ظریف و کری تنها به تماس تلفنی برای آزادی ملوانان آمریکایی ختم نشده و "ایمیل بازی" آنان حتی پس از اتمام مذاکرات هسته ای علی الدوام ادامه دارد! پیشتر و در تمام دو سال گذشته گاه و بیگاه اخبار و گمانه زنیهای دیگری پیرامون باز شدن پای موضوعات نه چندان هسته ای(!) در مذاکرات محرمانهی ظریف-کری منتشر شده بود، که البته عموماً با موضعگیریهایی از جنس تکذیب و حاشا از سوی مقامات دولتی همراه بوده است. پیشترها مسئولین دستگاه دیپلماسی و در راس آن آقا محمد جواد ظریف، مکرراً ادعا کردند مذاکره با امریکا صرفاً در رابطه با موضوع هسته ای صورت میگرفته است. با این همه احتمالاً این نخستین باری است که به صورت رسمی وجود مذاکرات غیرهسته ای دولت روحانی با ایالات متحده از سوی آقای وزیر خارجه تأیید میشود. یک تأییدیه که صحت و سقم تکذیبیههای گذشتهی وزارت خارجه را زیر سؤال می برد، اما داستان محرمانههای ظریف با کری چیست؟ آیا وزارت خارجه در تمام این مدت دروغ میگفته است؟! و آیا این مذاکرات تا کنون دردی از دردهای مردم دوا کرده است؟
یمن، جیسون، ملوانان و باقی قضایا ...!
گفتوگوی اخیر ظریف با هفته نامه صدا ابعاد جدیدی از آن چه در دو سال گذشته پشت درهای بسته میگذشت، نمایان کرده است. ظریف در این مصاحبه برخلاف ادعاهای پیشین خود از رایزنیهای صورت گرفته در ارتباط با جنگ یمن در دور دوم مذاکرات لوزان پرده برداشته است. مذاکراتی که آنچنان که ادعا کرده اگر کارشکنی عربستان نبود، شاید حتی به نتیجه میرسید!
ظریف در بخش دیگری از این مصاحبه درباره ماجرای مشکوک آزادسازی جیسون و رفقا آن هم همزمان با روز اجرای برجام، اظهار کرده است که مجوز رایزنیها برای تبادل زندانیان از یک سال قبل صادر شده بود. ظریف همچنین در فراز دیگری از سخنانش میان اوباما و بوش تفاوت قائل شده و گمان میکند برخی تعدیل یا تغییر دیدگاهها در طرف آمریکایی انجام شده است.
چندی پیش تماس مستقیم ظریف و کری برای آزادی ملوانان آمریکایی نیز با توجه به پایان یافتن مذاکرات هسته ای موجبات برانگیختن انتقاداتی را فراهم آورد و این سوال در افکار عمومی به وجود آمد که خط ارتباطی بین این آقایان وزرا دقیقاً تا چه زمانی برقرار خواهد بود؟! بدتر اما اینکه این ارتباطات صرفا! به یک تماس ساده تلفنی ختم نشده و ظریف در هفته نامه صدا گفته با جان کری تبادل ایمیل هم دارد. به نظر میرسد با همین دست-فرمان همین روزها ظریف اعلام کند مثلاً توییتر کری را فالو کرده و یا حتی با جان در «پی. وی» چه حرفها دارد!
همیشه پای یک فریدون در میان است!
از سوی دیگر جان کری با اشاره به این که تبادل زندانیان ایرانی و امریکایی بدون آزادی مادر و همسر جیسون رضائیان، با مشکل مواجه میشد، گفته: به لطف ظریف که خیلی سریع اقدام کرد، حجم زیادی از کار بسیار سریع انجام شد، چند نفر دیگر نیز در این فعال شدند از جمله برادر رئیسجمهور (حسین فریدون)!
مذاکرات در موضوعات غیرهسته ای با آمریکاییها در حالی صورت میگرفت که نه تنها کمترین اشتراک منافعی میان ایران و ایالات متحده وجود ندارد، بلکه راهبردهای دو کشور در نقطه مقابل یکدیگر تعریف میشود. ایران در منطقه به دنبال ثبات و استقلال ملتها است در حالی که آمریکا گسترش ثبات و ناامنی را تنها راه مهار عمق استراتژیک انقلاب اسلامی در غرب آسیا میداند. استیصال آمریکاییها در قبال بیداری اسلامی و همچنین تضعیف روزافزون رژیم صهیونیستی، موجب شده آنها بیش از پیش آرزوی مذاکره با ایران را در سر داشته باشند تا شاید از این طریق دریچهای را برای نفوذ دوباره در امورات این سرزمین پیدا کنند.
تداوم دشمنی آمریکاییها با کشورهای عضو محور مقامت و تقویت تروریستها در منطقه به وضوح نشان دهنده این است که امیدوار بودن به تغییر رفتار و راهبرد آمریکا بر اساس چند اظهار نظر مقامات این کشور چیزی جز ساده انگاری و سهل اندیشی نیست.
مذاکراتی مستقل از مردم و دردهایشان
از سوی دیگر ارتباط با آمریکا در موضوعات غیرهسته ای در حالی تداوم یافته است که مردم هنوز کوچکترین اثر مثبتی از مذاکرات هسته ای ندیده اند و گشایشی در وضع معیشت آنان حاصل نشده است. این در حالی است که طی دو سال اخیر تمام مشکلات کشور به بحث تحریمها گره زده شده و مذاکره هسته ای تنها راه نجات معرفی شده بود. لذا این سوال به وجود می آید که آیا رفاه عمومی و بهبود وضع اقتصادی به بخش فراموش شده برنامههای مسئولین دولتی تبدیل شده است و یا آنان حل مشکلات را در گرو رابطه با آمریکا میدانند؟
نادیده گرفتن آشکار مصالح ملی در حالی صورت میپذیرد که صالحی نیز در مصاحبه اخیر خود با ان بی سی گفته است مذاکرات مستقیم با آمریکا در عمان با شرط این که صرفا در موضوع هسته ای باشد، آغاز شد.
حال باید دید غَش مسئولین به غرب تنها به ارتباط ظریف و کری، جلسه رسمی زیر سم مجسمه اسب فاتح ایران، احیای خط تولید رو به تعطیلی ایرباس ای380، اشتغال زایی برای کارگران کارخانه پژو در فرانسه و لطمه بر پیکر اقتصاد مقاومتی محدود میشود؟! یا باید منتظر ابعاد جدیدی از اقدامات دولت بود!
این کشور دیگر برای شما و امثال شما جای جولان دادن نیست. تفکراتتان حال بهم زن است
بس از خواب آشفته ، لطفا بیدار شوید!!!!
شما اگر فراموش کرده اید بعلت این است که به تاریخ و گذشته این کشور و ملتش بی اطلاع بوده و هستید ! یک نگاه به پشت سرتان بیاندازید ببینید یک نمونه افتخار آمیز از روابط ایران و آمریکا سراغ دارید که بتوانید در عرصه بین الملل به آن ببالید که هم اکنون بتوانید دم از رفع تنش و خصومت آمریکا داشته باشید ؟!! ولی تاریخ نمونه های ظالمانه و تأسف بار بسیاری دارد که در آن آمریکا و هم پیمانانشان خون این ملت را به شیشه کرده اند حتی تا آینده صرفا برای رسیدن به مقاصدشومشان!
به کجا چنین شتابان؟؟؟؟؟!!!!!!!
می دونستید چند سال پیش ژاپن بخاطر عملکردش در جنگ جهانی که آمریکا را مجبور کرد بمبهای اتمی باارزشش را با ریختن بر سر مردم بی ارزش ژاپن هدر دهد رسما عذرخواهی کرد!؟
مثال: در زمانهای نه چندان دور کشاورز نسبتا موفقی بود که از کشاورزیش حدود 40 سال میگذشت. این کشاورز که زمینهای بسیار و حاصلخیزی (نفت) را به ارث برده بود شروع به آباد کردن آنها کرد. درختهایی (دانش و فن) که در اوایل کاشته بود الان دیگر رشد کرده بودند و به محصول نشسته بودند. برای بالا بردن تولیدش به آب نیاز داشت پس مشغول به حفر قنات (سانتریفیوژ) شد. بچه های کشاورز بزرگ شدند و در مبهوت دنیای مدرن شدند. دنیایی که در آن مردم به جای "آبگوشت بزباش" پیتزا و مکدونالد میخوردند و به جای اسب و گاری از پژو
از پژو و ایرباس برای رفتن به بالا ده استفاده میکردند.
بچه ها از کشاورز خواستند که برایشان پیتزا و ایرباس بخرد. اما کشاورز پول نداشت. فرزندان مجبورش کردند که زمین بفروشد تا ایرباس بخرند، درختها را قطع کنند تا پژو بخرند. فقط کشاورز ماند و قناتش ولی نه زمینی بود و نه محصولی. کشاورز چای خارجی میخرید و با آب قنات و هیزمهای باقیمانده از درختان اواخر عمر خودش را به خوشی زندگی میکرد.
بچه ها پیتزاها را خوردند و دیگر پولی برای تعمیر ارباسها و پژوها باقی نمانده بود. زمینی هم نبود که به ارث ببرند.
واقعاً برخی سیاسیون و دولتمردان ما سرشان زیر برف است که در دامان آنها میغلتند ! هیهات
اشداء علی الکفار! رحماء بینهم.
کی شده که پیامبر عزیز و حضرت علی (ع) به کافر و دشمن لبخند بزنند؟
درضمن یک نمونه از برداشته شدن سایه جنگ مثال بزنید لطفا.
اصلا اگر 88 همان هنرمندان مدرسه ی آمریکا نبودند الان نیازی به هنر نمایی آقایان نبود.
بازم میبینیم پشت پرده بچه بازیت رو شده ظریف جووون
خوبه یکی به جلیلی به خوک صفت؟!
دولت واقعیت را تحریف کرد و رسما و عملا سر 70 میلیون کلاه گذاشت
دولت قبل هسته ای رو به جایی رسوند که بشه باهاش باب مذاکره رو یاز کرد، اگه زحمات دولت قبل نبود با چی میخواستن برن معامله کنن؟!!!
خدا رو شکر این گوشت قربانی که به قیمت خون به اینجا رسیده بود رو داشتیم وگرنه معلوم نبود می خواستن سر چی معامله کنن؟!!!
یمن؟ موشکی و امنیتمون؟ حزب و الله؟ سوریه؟
سیاست تنش زدایی و سیاست تهدید زدایی
گفتم حمله نظامی می کنیم رفتیم موشکی رو رسوندیم به اینجا
گفتن به سایتهای هسته ای حمله می کنیم رفتیم تو فردو سایت هسته ای زدیم
گفتن بنزینو تحریم می کنیم، مصرف رو مدیریت و تو پتروشیمی ها بنزین داخلی تولید کردیم
این میشه تهدید زدایی
گفتن بهتون حمله نظامی می کنیم، گفتیم آمریکا با یه بمبش میتونه کل سیستم نظامیمون رو از کار بندازه بریم مذاکره کنیم
گفتن تاسیسات هسته ای رو بمباران میکنیم گفتیم هسته ای میخوایم چیکار
گفتن تحریمتون می کنیم گفتیم آب خوردن مردم هم بدون اجازه کدخدا حل نمیشه
این میشه تنش زدایی
حالا ببینید سیاست انقلابی تهدید زدایی موفق تر بوده یا سیاست ... تنش زدایی
اینجوری از رهبری اطاعت میکنن؟؟؟ ای خاااااااک.........
دولت راستگویااااان!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا از همه کسانی که دارن درحق امت اسلامی ایران خیانت میکنن نگذره
هر دم از این باغ بری می رسد
از این جماعت توقع دیگه ای داشتن حماقته.
انگار درد مردم ارتباط نداشتن با آمریکای جانی هست.
نه بابا درد مردم نه تنها اینطوری دوا نمیشه که اصلا علت درد مردم همین نظام آمریکا هست.
آخه حل مشکل اقتصادی و معیشتی چه ربطی به ارتباط با آمریکا داره؟! هیچ عاقلی برای حل مشکلات که به آغوش دشمنش پناه نمیبره.مگر اینکه تو دشمنی آمریکا با ما شک داری که اگه این باشه کافیه همین رو تو نت سرچ کنی : «دشمنی آمریکا با ایران»
همین دوزار پولای بلوکه شده هم که به دست دولت رسیده از صدقه سر مقاومته...
آمریکا برای کدام ملت نافع بوده که بخواهد برای ملت ایران نافع باشد زمان رژیم منحوس پهلوی که نوکر آمریکائیها بودند چه خدمتی به مردم بیچاره و فقیر کردند که حالا بخواهند کمک کنند
ضرب المثل قدیمی میگوید اگر بیل زن هستی باغچه ی خودت را بیل بزن؛مبلغ بدهی های دولت آمریکا را میدانید چقدر است؟؟؟ تعداد مردم فقیر در آمریکا را میدانید چند نفر هستند آمریکا اگر فرشته ی نجات است اول بدهی های خودش را تسویه کند و به مردم خودش برسد بعد به ما لطف کند
رابطه ی با مستضعفین برای نظام جمهوری اسلامی افتخار است و ننگ نیست بلکه رابطه ی با مستکبرین ننگ است
پس کسانی را که در دل هایشان بیماری ( نفاق ) است می بینی که در ( دوستی ) آنها شتاب می ورزند ، می گویند: بیم داریم که حادثه بدی به ما برسد ( دولت اسلامی سقوط کند و آنها بر ما مسلط شوند ) . امید است که خداوند فتحی ( برای مسلمین ) یا کاری از جانب خود ( هلاک کردن کافران به نحوی دیگر ) پیش آورد تا آنها بر آنچه در دل هایشان پنهان می دارند پشیمان گردند.
البته این دلیل نمی شود که سیاستها و روش های غلط ایشان نقد نشود
بنده حدود بیست سال است که در صنعت مشغول به کار هستم و انچه مخصوصا" از مدیران مشاهده کرده ام این است که مدیران مدام از خود انرژی منفی ساطع می کنند که ظاهرا" جایی انها را اموزشهای اینچنینی می دهند تا محیطهای کاری را ازار دهنده کنند و از پژوهش و تحقیقات و همچنین ارتباط بین صنعت
قبلا" طوری از خطرات و ویرانگری بمب اتمی صحبت میکردند که اگر کشوری بتواند به بمب اتمی دست پیدا کند ان کشور به یک قدرت اتمی تبدیل میشود اما کاخ سفید اعلام کرده که کره شمالی که اخیرا" چند ازمایش به اصطلاح اتمی را انجام داده را به عنوان قدرت اتمی به رسمیت نمیشناسد . و این نشا