کد خبر:۴۸۴۳۰۱
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز:

آیا مسئولی که حرمت بیت المال را نگه نمی‌دارد صلاحیت حضور در مجلس خبرگان را دارد؟

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز در بیانیه‌ای ضمن انتقاد به صحبت‌های هاشمی رفسنجانی نوشت: آیا مقام مسئولی که حرمت بیت المال را نگه نمی‌دارد و از هلی‌کوپتر بیت المال آن هم در شرایط تحریم قطعات، برای رفتن به تفریحات شخصی استفاده می‌کند، صلاحیت نظارت بر عملکرد مقام معظم رهبری در مجلس خبرگان را دارد؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز در بیانیه‌ای انتقاد خود را در زمینه تایید صلاحیت هاشمی رفسنجانی در انتخابات مجلس خبرگان اعلام کرد.



متن بیانیه به شرح زیر است:

 

بسمه تعالی

حضرات آیات فقهای محترم شورای نگهبان حفظکم الله تعالی

سلام علیکم

 

با احترام و عرض خدا قوت در این روزهای سخت و پر کار، با کمال تعجب و تاسف و به دور از انتظار، خبر تایید صلاحیت جناب آقای هاشمی رفسنجانی برای نامزدی مجلس خبرگان منتشر شد.

 

هرچند موضع گیری‌های مکرر خلاف قانون اساسی ایشان، دلیل کاملا روشنی بر عدم التزام به قانون اساسی و عدم صلاحیت ایشان است.هرچند حمایت تمام‌قد جناب آقای رفسنجانی از مفسدان اقتصادی که در دادگاه‌های صالحه محکوم شدند و کشاندن این حمایت به خطبه‌های مقدس نماز جمعه و واکنش منفی نمازگذاران، به قدر کافی از عدم صلاحیت ایشان حکایت می کند.

 

حتی اگر در نقش ایشان و خانواده محترم ایشان در فتنه ۸۸ و آشوب‌های خیابانی منجر به خون‌ریزی بیگانگان و هتک حیثیت کشور در انتظار بین المللی و خسارت‌های سنگین مادی و معنوی آن برای کشور صرف نظر کنیم.

 

حتی اگر از نقش این خانواده در قراردادهای سنگین نفتی که موارد مختصری از آن رسیدگی و منجر به صدور رای محکومیت در دادگاه‌های صالحه شده و حمایت شخص ایشان از عوامل فساد مالی بگذریم و از موارد متعددی از این قبیل که برای ما و بسیاری از مردمی که به ما رای داده‌اند  مسئله است و انتظار دارند تخلفات ایشان هم مثل تخلفات دیگر مردم رسیدگی شود صرف نظر کنیم.

 

حتی اگر همه این اتهامات که به زعم ایشان واهی و تهمت است و حتی آنچه در دادگاه، منجر به صدور حکم شده را تهمت و توطئه حساب می‌کنند بگذریم و فرض را بر صحت ادعای ایشان بگذاریم و همه را نادیده بگیریم، آیا آنچه ایشان در مورد خودشان شخصا نوشته‌اند و منتشر کرده‌اند را می‌توانیم انکار کنیم ؟

 

جناب آقای هاشمی رفسنجانی شخصا در صفحه ۶۵ کتاب خاطرات خود می‌نویسد: «یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۷۰ تاسوعای حسینی، با هلی‌کوپتر به سد لتیان آمدیم. بچه ها هم کم کم تا ظهر رسیدند، مهدی و فاطمه نیامدند، هوای خوبی دارد، عصر همراه بچه‌ها خواستم اسکی یاد بگیرم، کمی دنبال قایق کشیده شدم، بدنم آمادگی برای چنین ورزشی ندارد، گرچه آسان است.یک نفر چینی پیش بینی کرده است که ساعت ۸ امروز زلزله‌ای به قدرت شش و هشت دهم ریشتر در تهران روی خواهد داد، به همین خاطر بسیاری از مردم از تهران سفر کرده یا از خانه بیرون رفته‌اند، آمدن ما به لتیان هم بی‌ارتباط با این نیست، گرچه خودم اصلا قبول ندارم بخاطر بچه‌ها آمدم، با هلی‌کوپتر به سد لتیان آمدیم.دوشنبه ۳۱ تیر سال ۱۳۷۰ امروز عاشوراست، تا ساعت هشت و نیم صبح خوابیدم، روز را به استراحت و انجام کارهایی که با خودم به لتیان برده بودم، گذراندم.»


حال از شما سروران بزرگوار ۴ سؤال داریم:

۱) آیا مقام مسئولی که حرمت بیت المال را نگه نمی‌دارد و از هلی‌کوپتر بیت المال را آن هم در شرایط تحریم قطعات برای رفتن به تفریحات شخصی استفاده می‌کند، صلاحیت نظارت بر عملکرد مقام معظم رهبری در مجلس خبرگان را دارد؟


همه می‌دانیم در روز تاسوعا نه تنها مسلمانان حتی غیر مسلمانان ارمنی و زرتشتی هم مشکی می‌پوشند و به احترام حضرت ابوالفضل (ع) نذری می‌دهند و در کنار دسته‌جات عزاداری اشک می‌ریزند. حتی اراذل و اوباش هم در چنین روزی دست از کارهای خود بر می‌دارند و حرمت این روز را نگه می‌دارند و عزادارند.


۲) آیا شخصی که در چنین روز عزای بزرگ جهان اسلام برای تفریح اسکی روی آب می‌رود، صلاحیت دارد برای نظام اسلامی رهبری تعیین کند؟


۳) آیا رئیس جمهوری که با احتمال ولو ضعیف نسبت به وقوع زلزله در پایتخت بجای اینکه ستاد بحران تشکیل دهد و پیش‌بینی‌های لازم را برای حفظ جان شهروندان و کاهش خسارات احتمالی بکند، صرفا به حفظ جان خود و خانواده می‌اندیشد و با خروج از شهر و اقامت در ویلای شاه ملعون در لتیان، به فکر مردم خود نیست، صلاحیت دارد در جایگاهی تکیه زند که جان و مال و آبروی مردم و سرنوشت نظام را تعیین می‌کند ؟

 

۴) زشت تر از این اقدام نادرست ایشان انتشار این خطاها تحت عنوان خاطرات است، چرا که اولا فرهنگ سازی برای بی‌توجهی به اهم احکام و هم شعائر اسلامی است‌ و هم تصویر ناخوشایندی از مسولین نظام ارائه می‌دهد. گویی همه مسئولین بی‌خیالند و فقط به جای رسیدگی به درد مردم به فکر رفاه و تفریح خود هستند، آیا افتخار کردن به این کار زشت و نشر ترویج آن خود یک تخلف مهم‌تر از اصل تخلف نیست؟


سروران بزرگوار، ما شما را می‌شناسیم و به شما اعتماد داریم ولی از این تایید صلاحیت شگفت زده‌ایم.


چنانچه این تایید صلاحیت به سبب مصلحت سنجی و پیشگیری از وقوع آشوب و ناآرامی مانند سال ۸۸ انجام شده، لااقل این را به مردم بگویید تا مردم به شما بزرگواران بدبین نشوند اگر هم واقعا فکر می‌کنید ایشان صلاحیت دارند که باید گفت: «انا لله و انا علیه راجعون»


امیدوارم صراحت بیان ما را ببخشید و رسانه‌هایی هم که بعضا بصورت آلبوم خانوادگی جناب آقای رفسنجانی درآمده‌اند و هرروزه مشغول تبلیغات برای ایشان هستند از این نامه ما تیترهای جنجالی و مظلوم نمایی منتشر نکنند و اگر جواب‌های منطقی دارند با منطق سؤال‌ها ما را پاسخ بدهند از مردم عزیز بخاطر جفاهایی که در حقشان می‌شود صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم.


والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهدی م
Germany
۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۰
سخنان شما دانشجویان پیرو واقعی راه امام (ره)حرف دل تمامی دلسوزان نظام اسلامی است انشالله با عنایت امام زمان (عج) و رهبری مقام معظم رهبری به زودی خائنین به نظام رسواخواهند شد .
18
1
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۳

بگذارید در جامعه انتقاد وجود داشته باشد واین زیاده رویها را نکنید ،همه کسانی که در انقلاب بوده اند می دانند که هاشمی چه نقشی در اداره مملکت پس از انقلاب وهنگام جنگ داشت وبیش از دیگران مورد توجه امام ورهبرکبیر انقلاب بود ، انتقاد هاشمی ازعملکرد شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها به خیر وصلاح مملکت وانقلاب است واگر قضیه استفاده از بیت المال را مطرح کنید کثیری از آقایان مشکل دارند .که :گرحکم شود که مست گیرند در شهر هر آنچه هست گیرند
0
1
کاظم ک
Iran, Islamic Republic of
۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹
آقای هاشمی صلاحیتش را از کجا آورده شاید افکار منحط طاغوتی باعث شده که فکر کند تافته جدا بافته است.کاش این آقای خاطره گو دیگر دست از سر این مردم بردارد.لطفا خانواده خود را مدیریت کن از بیت امام برای خود آبرو می خری؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار