به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام احمد سالک، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در نشست بررسی جریانات مجلس اول در دانشگاه تهران ضمن تبریک به مناسبت ایام دهه فجر و ورود اما در 12 بهمن 57 و پیروزی انقلاب در 22 بهمن 57 تصریح کرد: امام در جملهای میفرمایند من آمدهام دست اجانب را از این مملکت کوتاه کنم و رهبری نیز در مورد انقلاب اسلامی میفرمایند تجسم اراده و عظمت امام بزرگوار مقطع رهایی ملت ایران بود. این دو جمله رسالتی را برای ما رقم میزند، تدابیر الهی حضرت امام تحول عظیمی در قرن 21 به وجود آورد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دو تحول انقلاب اسلامی در جهان خاطرنشان کرد: این دو تحول یکی تشکیل قطب اسلام در جهان و دیگری از بین بردن دو قطب شرق و غرب در جهان بود. به عنوان نمونه حرکت حزب الله در لبنان حرکت مقاومت در فلسطین و رشد هستههای مقاومت فرهنگی در جهان و صدور انقلاب به دنیا و دکترین حضرت امام بود.
سالک با تاکید بر اینکه دکترین امام دارای 10 اصل بود افزود: عدم جدایی دین از سیاست، تغییر و دیگرگونی ملتها، ظلم ستیزی، حکومت عدل الهی به سرپرستی حجت ابن الحسن از مواردی دکترین حضرت امام بود.
وی ضمن اشاره به پنج محور در دکترین رهبری خاطرنشان کرد: حکومت عدل الهی یکی از دکترینهای رهبری است دهه فجر بیانگر عظمت و اراده عظمت انقلاب است مسیر انقلاب تحول بزرگی در داخل و خارج از کشور ایجاد کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تحول به وجود آمده توسط امام از سال 42 و 57 به وجود آمده است اظهار داشت: امام بر روی دو محور کار کرد محور اصلی معرفی اسلام ناب در ابعاد مختلف حکومتی بود و محور دوم افشاگری ظالمان جهان و استکبار جهانی در راس آن آمریکا است نتیجه این حرکت دو چیز بود تغییر معیارهای سلطنتی شاه به معیارهای توحیدی و نتیجه دوم تحول عظیم ملت در یک انقلاب بزرگ است. اولین عمق استراتژی این انقلاب شامل نظام مقدس جمهوری اسلامی، محور حاکمیت دینی و عمیق ولایت و مردم هستند.
سالک در ادامه افزود: نباید اقتدار و قدرت در دانشجو تضعیف شود و مدام باید حمایت و تکمیل شود ضرورت دارد واکاوی و تجدیدنظری در طول 37 سال گذشته بر انقلاب انجام دهیم.
وی در مورد جریانات مجلس اول خاطرنشان کرد: آنچه در مجلس اول گذشت بسیار مهم است 7 خرداد 59 مجلس اول شکل گرفت و بنی صدر از 11 ماه با 11 میلیون رای رئیس جمهور بود بنده آن موقع فرمانده سپاه پاسداران اصفهان بودم و شاهد بودم در انتخابات ریاست جمهوری بنی صدر چه اتفاقاتی در کشور افتاد اما بعد از 11 ماه مجلس قانون عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور را تصویب کرد آن هم با یک طرح دو فوریتی.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به خاطراتی از اوایل انقلاب گفت: قبل از انقلاب در زندان عادل آباد شیراز با 15 گروه از جمله سران اپوزیسیون نهضت آزادی و منافقین هم سلولی بودیم در همان زندان هم با یدالله شهابی هم سلولی بودم که بسیار هم با هم درگیری داشتیم و در زمانی که در مجلس اول بنده نیز حضور پیدا کردم صندلی من کنار صندلی یدالله شهابی بود.
سالک با اشاره به جریانات حاضر در مجلس اول بیان داشت: در مجلس اول لیبرالها نهضت آزادی و علما بودند جزو علما 10 نفر افرادی بودند که صاحب رساله بودند مقام معظم رهبری هم حضور داشتند در همان مجلس بود که در 31 خرداد 60 قانون عدم کفایت سیاسی بنی صدر تصویب شد کسی که بیشترین تلاش را برای ثابت کردن عدم کفایت سیاسی بنی صدر کرد حضرت آیت الله خامنهای بود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مواردی از موضع گیریهای رهبری در قبال بنی صدر تصریح کرد: رهبری در آن زمان میفرمودند بنی صدر موضع گیریهایی نسبت به امام دارد یا از برخورد طوری عمل میکند که انگار به فرمایش امام توجه میکند اما در مقام عمل آنها را مورد هجمه قرار میدهد بنی صدر اصل 110 قانون اساسی که اصل ولایت فقیه هم هست را دیکتاتوری آخوندی مینامد.
وی با اشاره به مباحث دیگر مصوب در مجلس اول اظهار داشت: بحث دیگری که در مجلس اول بسیار مهم بود بحث نام مجلس در ابتدا نام مجلس شورای ملی بود که پس از آن به مجلس شورای اسلامی طبق این طرح تغییر نام داد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نفوذ در مجلس اول خاطرنشان کرد: بنی صدر به خاطر اینکه مدت زیادی در غرب بود یک شست و شوی مغزی در مسائل اسلامی شده بود و در مبانی اسلامی از لحاظ اعتقادی ضعیف بود نوع تفکر او در اداره کشور نوع تفکر غربی بود و تمایل به غرب در او بسیار بود کما اینکه افرادی در دولت یازدهم هم هستند که به آنها می گوییم علاقه به سازش با غرب دارند عناصر کنار بنی صدر دو دسته بودند روشنفکران و منافقان. منافقان که مسعود رجوی بود که به قولی بی سیم و با سیم ریاست جمهوری دست او بود.
سالک با اشاره به گروه دوم نزدیک به بنی صدر گفت: گروه دوم روشنفکران غربی مثل منصور سرهنگ و احمد تاجیک بودند که مشاوران بنی صدر در ریاست جمهوری بودند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حضور نفوذی های جدید اظهار داشت: احسان مازندرانی در سال 2012 زندان بود آزاد شد و مجددا دستگیر شد. سیامک نمازی که با اطرافیان آقای هاشمی مرتبط بود وال استریت ژورنال تشدید تحریم علیه ایران را به خاطر دستگیری سیامک نمازی دانست معلوم بود بچه های سپاه به خال زده اند. بیژن خواجه پور، آفرین چیت ساز، عزرا لولاکار، سامان سفرسایی، عیسی سحرخیز و اسفندیاری اینها هدف شان براندازی نظام بود.
وی با تاکید بر اینکه از روز اول تا به امروز در جریان نهضت آزادی نفوذی ها وجود دارند خاطرنشان کرد: اگر دیروز منافقین به شکل آشکارا بودند امروز به شکل جدیدی وارد میشوند آمریکا برای تغییر ساختار انقلاب سه راهبرد دارد. جنگ نظامی انزوای بین المللی و تحریمهای اقتصادی. هدف دوم تحریم اقتصادی شورش است که استارت آن را هاشمی در فرودگاه زد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمریکاییها دو میلیارد دلار برای انتخابات هزینه میکنند اظهار داشت: موسوی خوئینیها، سعید حجاریان و چند نفر دیگر دو هزار نفر از فرزندان و نزدیکان شان را در قالب بورسیه به خارج از کشور فرستادند و اینها زمانی که برگشتند تشکیل حلقه کیان را دادند دو هدف از 14 هدف فتنه 88 را توانستند انجام دهند.
سالک ضمن یادآوری راهبرد دوم آمریکا در تغییر رفتار نظام اسلامی خاطرنشان کرد: راهبردهای دیگر وادار کردن تصمیم گیران اصلی نظام به عقب نشینی اصول نظام است و همین طور کنترل نظام و کشور برای ممانعت از پیشرفت در جوامع مختلف.
وی ضمن تاکید بر اینکه نه آمریکا ما را ول می کند و نه ما آمریکا را تصریح کرد: باید بحث انرژی هسته ای را از جریان روشنفکری با تفکر لیبرال دموکراسی جدا کرد که الان متاسفانه مخلوط هستند رهبری بارها فرمودند فقط در مسائل هستهای مذاکره شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بودجه ارسالی از سوی دولت به مجلس بیان داشت: در بودجه لایحه احکام دائمی را دولت به مجلس داده است که با امضای رئیس جمهور است در کمیسیون فرهنگی این بودجه را مطالعه کردیم و فقط در بند 41 آن یک نکته در مورد اندیشه امام وجود دارد و صحبتی از فرهنگ دینی و ارزشی نیست من در جلسه شورای عالی فضای مجازی کشور به رئیس جمهور گفتم که ایشان گفتند به آقای نوبخت بگید که من هم در پاسخ به ایشان گفتم این شان حضرت عالی و نظام نیست.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: در لایحه احکام اجرایی ماده 19 فرهنگی است و در آن آمده است وزارت فرهنگ مجوز بدهد و هر که هر چه خواست انجام دهد جریان روشنفکری به مراکز مدیریتی نفوذ دارد که من بعدا در موقعیت خودش آنها را میگویم.
سالک در مورد فضای دانشگاهی نیز خاطرنشان کرد: استاد دانشگاهی که علیه نظام در دانشگاهها صحبت میکند چه میخواهد رمز موفقیت یک جمله است آن هم جملهای از حضرت زهرا سلام الله علیها که می فرمایند مثل امام و رهبری مثل خانه خداست مردم باید به سمت کعبه بیایند صحبتهایی مثل شورای رهبری، رهبری باید به خانه امام برگردد و رهبری هم مثل ریاست جمهوری چهار سال یکبار با انتخابات تعیین شود اینها برای ناکارآمدی رهبری است.
وی در پایان گفت: پشت سر این صحبتها تشکیل اختلاف در جریان اصولگرایی اختلاف بین مجلس و دولت و مردم و از این دست مسائل است بودجه فرهنگی کشور در سال آینده چهار درصد کل بودجه را تشکیل میدهد در حالی که باید بیشترین بودجه به فرهنگ برسد وقتی آمریکا دو میلیارد دلار سرمایه گذاری می کند پس باید بودجه فرهنگی توسعه پیدا کند.