به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، حمزه امیری امروز در حاشیه نشست با معاونین آموزشی و مدیران استعدادهای درخشان دانشگاههای استان لرستان که در محل بنیاد نخبگان این استان برگزار شد، گفت: 130 نفر از استعدادهای برتر و حدود 70 نفر از مخترعین استان لرستان و در مجموع حدود 200 نفر از تسهیلات و حمایتهای بنیاد ملی نخبگان کشور بهره مند شده اند.
وی افزود: بنیاد نخبگان شرایط و تسهیلات ویژه ای را برای دانش آموختگان و دانشجویان برتر و اعضای هیات علمی سرآمد در نظر گرفته است که ضرورت دارد دانشگاهیان از این تسهیلات آگاهی پیدا کنند تا بتوانیم در جهت توسعه استان از این حمایت ها استفاده کنیم.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان با اشاره به اینکه بهره مندی از حمایت های بنیاد نخبگان مستلزم انجام مجموعه ای از فعالیت های نخبگانی توسط افراد است، گفت: معدل تحصیلی بالا، تعداد مقالات و طرح های پژوهشی و کسب رتبه های برتر در مسابقات و جشنواره های علمی نظیر خوارزمی و فارابی مجموعه ای از فعالیت های نخبگانی است که افراد با برخورداری از آنها می توانند تحت حمایت های بنیاد نخبگان قرار بگیرند.
امیری با بیان اینکه نخبگان و استعدادهای برتر بر حسب نوع فعالیت و بر اساس آیین نامه های موجود مشمول حمایت های بنیاد ملی نخبگان می شوند، ادامه داد: به عنوان نمونه در بخش جوایز تحصیلی ماهانه 900 هزار تومان به دانشجویان برگزیده مقطع دکترا پرداخت می شود.
وی بیان کرد: پرداخت ودیعه مسکن، پرداخت جایزه پژوهشی، پرداخت جایزه فن یاری و پرداخت جوایز آموزشی به دانشجویان مشمول حمایت بنیاد در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا از دیگر تسهیلاتی هستند که بنیاد به افراد مشمول حمایت پرداخت می کند.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان گفت: همچنین افراد مشمول حمایت بنیاد نخبگان می توانند خدمت مقدس سربازی خود را به جای پادگان های نظامی با انجام یک طرح پژوهشی انجام دهند.
امیری تصریح کرد: افرادی که مستندات فعالیت های نخبگانی مورد نظر بنیاد ملی نخبگان را در اختیار دارند، می توانند با بارگذاری آنها در سامانه ثریا که در سایت بنیاد موجود است پس از بررسی و تایید اطلاعات مورد نظر مشمول حمایت های بنیاد شوند.