به گزارش خبرگزاری دانشجو، سيدخلاق ميرنيا، رئيس دانشگاه مازندران در مراسم افتتاحيه اين دوره آموزشي، با يادآوري روزهاي شيرين و بيادماندني پيروزي انقلاب، شكلگيري اوليه انقلاب اسلامي را بر مبناي فرهنگ عنوان کرد و گفت: متاسفانه اكنون مظلومترين نهاد و مولفه حكومت ما، خود فرهنگ است كه هنوز هم بسياري از بايدها و نبايدهاي فرهنگي ما در كشور مشخص نيست.
رئيس دانشگاه مازندران با اشاره به اينكه هر چقدر بتوانيم در مقوله فرهنگي، كار و تلاش و سرمايه گذاري كنيم باز هم كم كار كرده ايم، گريزي هم به مقوله اقتصاد زد و افزود: چون چارچوب هاي فرهنگي در كشور مشخص نيست بنابراین سياست گذاري هاي اقتصادي ما نيز نامعلوم مي باشد.
وی در بخش ديگري از سخنانش به مقوله زمان اشاره كرد و گفت: زمان يكي از مظلومترين عناصري است كه با ما حركت مي كند؛ اما متاسفانه براي ما از اهميت چنداني برخوردار نيست. در حالي كه زمان با شتاب فراوان در حال حركت و گذر است ولي ما همچنان در باب مسائل فرهنگي، علمي و اجتماعي عقب هستيم.
ميرنيا سپس با بيان جملهاي از حضرت علي(ع) كه فرمودند: «من شما را به نظم در امور سفارش مي كنم» خاطرنشان كرد: نظم باید در تمام امور زندگي ما حتي در مسائل اقتصادي، در فعاليت هاي علمي، در سر كلاس هاي درس و برخوردهاي اجتماعي حاكم باشد.
رئيس دانشگاه مازندران در پايان سخنانش با اظهار خرسندي از ميزباني اين نشست خاطرنشان كرد: انتظار مي رود هر كسي وظايف خود را به نحو مطلوب و شايسته انجام دهد تا جايي كه فرهنگ در تمام چارچوب زندگي ما نفوذ كند.
در نخستين دوره آموزشي مديران و كارشناسان فرهنگي، حدود 70 نفر از مديران و كارشناسان فرهنگي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي منطقه 2 كشور به مدت دو روز در اين كارگاه حضور دارند.