کد خبر:۴۸۴۹۷۴
یک راوی دفاع مقدس در جمع دانشجویان مطرح کرد

پاسخ یک مادر شهید به فردی که خواسته بود فرزندش را از رفتن به جبهه منصرف کند

یک راوی دفاع مقدس گفت: زمانی که از مادر شهید حمزه شکاری درخواست کردم که فرزندش را از رفتن به جبهه منصرف کند به من گفت شما می‌خواهید افتخار مادر شهید شدن را از من بگیرید؟ 

به گزرش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سید محمد حسینی امروز در جمع دانشجویان دانشگاه‌های غیر انتفاعی مشهد که در منطقه هویزه حضور دارند، در خصوص نقش زنان در دفاع مقدس، گفت: میزان پذیرش و خواسته خواهران برای فعالیت در دفاع مقدس بیشتر از مردان بود، اگر تاریخ صدر اسلام را نیز مطالعه کنید می‌بینید که نقش زن کمتر از مردان نیست در دفاع مقدس هم به این گونه بود.

 

وی افزود: مادران، جوانان تربیت شده خود را لباس رزم می‌پوشاندند و به جنگ می‌فرستادند که ممکن بود بازگشتی در آن نباشد.

 

این نظام با وجود داشتن مادرانی فداکار شکست ناپذیر است

این راوی دفاع مقدس ادامه داد: شهدایی مانند شهید باکری و همت اگر پشتشان به همسران فداکاری گرم نبود نمی‌توانستند در دوران دفاع مقدس افتخارات بزرگ را برای ما رقم بزنند.

 

حسینی با یادآوری این موضوع که در دوران دفاع مقدس مادرانی بودند که تنها یک فرزند به خداوند به آنان داده بود و همان را به جبهه‌های جنگ علیه باطل می‌فرستادند، بیان داشت: مادر شهید حمزه شکاری یکی از این مادران است با وجود این که من از این مادر بزرگوار خواستم تا فرزندش را از رفتن به جبهه منصرف کند این کار را انجام نداد و حتی از من خواست که اگر فرزندش از دفاع منصرف شد او را راضی به ادامه شرکت در جبهه کنم.

 

وی ادامه داد: زمانی که از مادر شهید حمزه شکاری درخواست کردم که فرزندش را از رفتن به جبهه منصرف کند به من گفت شما می‌خواهید افتخار مادر شهید شدن را از من بگیرید؟ این نظام با وجود داشتن چنین مادرانی شکست ناپذیر است.

 

این رزمنده دوران دفاع مقدس در خصوص اردوی راهیان نور، گفت: این اردوها که بیشتر جنبه فرهنگی دارد هدفش آشنایی شما با هشت سال دفاع مقدس است و شما هر چه بیشتر نسبت به این اهداف و اهداف خود آشنایی پیدا کنید موفق‌تر خواهید بود.

 

وی در خصوص فداکاری و از جان گذشتگی زنان ایرانی در زمان هست سال دفاع مقدس، بیان داشت: ما زنانی داشتیم که با وجود توانایی ضعیف از نظر بینایی و جسمی؛ اما برای کمک به جبهه از هیچ چیز دریغ نمی‌کردند و همان چیزهای ناچیز خود را به جبهه هدیه می‌کردند ما داستان‌های فداکاری این زنان را زیاد شنیده‌ایم؛ اما رزمندگان این حقایق را با چشمان خود دیدند.

 

پاسخ مادر شهید حمزه شکاری برای عدم انصراف فرزندش از رفتن به جبهه

این روایتگر دفاع مقدس گفت: هنوز مادرانی هستند که فرزندشانشان مفقودالاثرند، با وجود این که چشم به راه آمدن فرزندانشان می‌باشند؛ اما هیچ احساس پشیمانی ندارند و به مادر شهید بودن افتخار می‌کنند؛ وجود چنین مادران و جوانان فداکار در کشور ما فقط معطوف به دوره‌ای خاص از تاریخ نمی‌باشد.

 

حسینی از نقش رزمندگان جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس، گفت: متاسفانه به نقش آنها کمتر اشاره می‌شود، شهیدان باکری و همت برای دفاع از کشور سنگر و جان پناهی نیاز داشتند که این سنگرها را سنگر سازان بی سنگر می‌ساختند.

 

وی در ادامه به خاطره‌ای از یک شهید جهاد سازندگی اشاره کرد و افزود:  ما برای ارتباط با رزمندگانی که در جزیره‌ای کوچک در وسط آب نیاز به ایجاد یک کانال از جزیره مجنون به آن جزیره کوچک داشتیم، به دلیل شرایطی درخواست یک لودر برای کندن کانال کردیم. بچه‌های جهاد سازندگی موافقت کردند که به ما لودر بدهند.

 

شهادت یک سنگرساز بی سنگر

این رزمنده دوران دفاع مقدس ادامه داد: راننده این لودر یک جوان 19 ساله بود وقتی بیل اول را به خاکریز زد تا خاکبرداری کند تعدادی گلوله از سمت دشمن به آن اصابت کرد.

 

حسینی افزود: هنگامی که عراق خمپاره می‌زد، رزمندگان دیگر به خاطر ایجاد صدایی که شبیه سوت بود متوجه می‌شدند که گلوله می‌خواهد به کجا اصابت کند؛ اما راننده لودر که سوار لودر بود متوجه آن نمی‌شد.

 

این روایتگر دفاع مقدس بیان داشت: یک روز دیدم لودر دائماً در حال کار است و راننده آن به گمان خودم که خوابیده است هنگامی که در لودر را باز کردم دیدم از پای آن جوان خون می‌آید زمانی که خواستم او را حرکت داده و به بیرون بیاورم دیدم چند ترکش به او اصابت کرده که یکی از آنها بر قلبش نشسته است. قبل از شهادتش سه ترکش دیگر به او خورده بود؛ اما آن جوان  درد را تحمل و کار خاکبرداری را انجام می‌داد تا اینکه ترکش آخر به قلبش خورده بود و وی به شهادت رسیده بود.

 

لازم به ذکر است هم اکنون تعداد بیش از 300 دانشجوی خواهر از دانشگاه‌های غیر انتفاعی مشهد در مناطق عملیاتی جنوب کشور هستند و از دومین روز از حضور خود در جنوب کشور از مناطق عملیاتی هویزه، دهلاویه و طلائیه در حال بازدید هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار