آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۴۹۹۱
یک روایتگر دوران دفاع مقدس مطرح کرد

پیش‌بینی شهید علم الهدی درباره شغل آینده‌اش زمانی که کلاس پنجمی بود

یک روایتگر دفاع مقدس گفت: شهید سید حسین علم الهدی خودش را از کلاس پنجم پیدا کرد و در انشاء خود نوشت دوست دارم که شغلی در آینده داشته باشم که .........

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام طحان در جمع دانشجویان دانشگاه‌های غیر انتفاعی مشهد در منطقه هویزه، در خصوص شهید علم الهدی هویزه با بیان اینکه عاشورا به وسعت طول تاریخ بشریت است، گفت: اینجا کربلای هویزه است و این منطقه را انسان به این دلیل کربلای هویزه می‌نامند چون شهید علم الهدی و یارانش در صبح 16 دی ماه سال 59 عاشورایی جنگیدند و بعد از ظهر کربلا آفریدند.

 

این رزمنده دوران دفاع مقدس افزود: سید حسین علم الهدی خودش را از کلاس پنجم پیدا کرد و در انشاء خود نوشت دوست دارم که شغلی در آینده داشته باشم که کشورم را خودکفا کند.

 

حجت الاسلام طحان ادامه داد: این شهید بزرگوار در زمان‌های مختلف خود را به خدای خود نشان داد.

 

این رزمنده دوران دفاع مقدس به نامه‌ای که شهید علم الهدی به خواهرش نوشت، اشاره کرد و گفت: در این نامه 14 صفحه‌ای به 14 آیه از قرآن تاکید شده و محتوای نامه اشاره به وضعیت حال ما دارد.

 

وی افزود: در این نامه به مصرف گرایی و اینکه دشمنان ما درصدد تربیت افراد مصرف گرا می‌باشند و همچنین به اقتصاد مقاومتی اشاره دارد.

 

حجت الاسلام طحان با یادآوری اینکه سید حسین علم الهدی اولین نمایشگاه دفاع مقدس را قبل از جنگ برپا کرد، گفت: او متوجه شده بود عراق تجهیزاتی به برخی از افراد در خوزستان داده است.

 

وی ادامه داد: شهید علم الهدی با جمع آوری نمونه‌هایی از آن تجهیزات، آنها را در یک جا جمع کرد و بعد خبرنگاران را دعوت کرد تا از آن بازدید کنند.

 

این روایتگر دفاع مقدس ادامه داد: هدف شهید علم الهدی از برگزاری این نمایشگاه این بود که نشان دهد ما بیداریم و خواب نیستیم و اگر کسی بخواهد نفوذ کند در مقابلش می‌ایستیم. شهید می‌شویم؛ اما می‌مانیم.

 

وی در پایان یادآور شد: این شهید بزرگوار به واسطه قرآن ماند چون خود قرآن ماندگار است معرف این شهید قرآن بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار