کد خبر:۴۸۵۸۵۶
حاشیه‌های دیدار وزیر بهداشت از بیمارستان قائم(عج)مشهد؛

چرا مردم برای هاشمی گریه کردند؟/ وزیر بهداشت از بیمارستان قائم(عج) مشهد بازدید کرد

وزیر بهداشت جمعه شب در بازدید از بخش‌های عمرانی و در حال ساخت بیمارستان قائم(عج) مشهد به این بیمارستان آمد که این دیدار دارای حواشی بسیاری از سوی مردم و همراهان تیم وزارت بهداشت بود.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو -مشهد،ساعت شش زمان آغاز برنامه بازدید وزارت بهداشت از طرح‌های عمرانی بیمارستان قائم(عج)  مشهد است و ساعت حدود 7:45 دقیقه جمعه شب را نشان می‌دهد و هنور وزیر بهداشت از بازدید از مراکز سلامت طوبی در منطقه طرق به بیمارستان قائم(عج)  نرسیده است. ماشین وزیر و هیئت همراه وی حدود ساعت هشت شب از تونل اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) وارد بیمارستان قائم(عج)  شده و خبرنگاران و عکاسان را از معطلی خارج می‌سازد. پس از سخنرانی منتظری هروی، داستانی، رئیس بیمارستان قائم مشهد و وزیر بهداشت در سالن اجتماعات این بیمارستان برنامه بازدید از طرح‌های عمرانی در حال ساخت بیمارستان قائم(عج)  آغاز می‌شود.

 

 

در مسیر وزیر بهداشت در پاسخ به این سئوال که هزار میلیارد وعده داده شده در مراسم را چه ارگان و نهادی بنا است به شما بدهند، گفت: استانداری خراسان رضوی گفته است که تلاش دارند از بقیه نقاط شهر مشهد، زمین‌هایی را تغییر کاربری داده که از قبل آن در حد هزار میلیارد تومان یعنی حدود دو هزار تخت بیمارستانی خریداری شود و هنوز خبری نشده است.

 

در ادامه داستانی در بازدید از درمانگاه در حال ساخت بیمارستان قائم(عج)، خطاب به وزیر، گفت: این درمانگاه چهار برابر ظرفیت فعلی درمانگاه قائم(عج) ظرفیت پذیرش بیمار را دارد و حدود 30 درصد از ساخت آن انجام شده است. مشکل عمده ما این است که طی 24 ساعت حدد 1500 بیمار به طور متوسط به کلینیک بیمارستان که سابق بر این بخش سوختگی بود مراجعه می‌کنند؛ اما اکنون با اتمام ساخت ساختمان جدید با 13 هزارمترمربع پذیرای حجم بالای بیماران خواهد بود.

 

وی ادامه داد: 50 درصد ساخت این درمانگاه را خانواده مرحوم دبیری از خیرین مردمی قبول هزینه کرده‌اند و با توجه به وعده شما در پی نوشت نامه دریافت شده، 50 درصد از دیگر هزینه ساخت این درمانگاه را وزارت بر عهده گرفته است. داستانی در خصوص اورژانس اعصاب نیز گفت: در حال حاضر بیماران اورژانس اعصاب در این جا در وضعیت نامناسبی مستقر هستند که تلاش داریم این مشکلات با ساخت این بخش حل شود.

 

وی به حمایت استانداری و شهرداری در حمایت از این طرح اشاره کرد و گفت: در این طرح کمک از شورای شهر نیز وجود دارد؛ اما این طرح در 1800 مترمربع بسیار بزرگ است و حدود 42 میلیارد تومان هزینه نیاز دارد که در کنار 10 میلیارد تومان هزینه مورد نیاز برای درمانگاه باید حدود 30 میلیارد تومان از سوی وزارت مورد حمایت قرار بگیریم.

 

رئیس بیمارستان قائم در پاسخ به این سئوال وزیر بهداشت که تا این جای کار تمام طرح‌ها با حمایت خیرین جلو رفته است؟، گفت: بله خیرین نصف کار را جلو برده‌اند و من می‌خواهم این طرح را در زمان دوران وزارت شما به پایان برسانم و این کار را انجام می‌دهم.

 

وزیر بهداشت در بازدید از اورژانس متمرکز بیمارستان قائم(عج)  از کندروی کار گلایه کرد و گفت: در طول هشت ماه تنها یک سقف و ستون‌های سقف دوم بنا شده است که با وجود کمبود اعتبار این پروژه جلو نرفته است، اگر بدهیم دست چینی‌ها می‌دانید چقدر سریع کار راجلو می‌برند؟

 

 

در این بازدید پیمانکار طرح از نبود بودجه گلایه داشت و گفت: در یک قرداد دو میلیارد و 400 میلیون تومان که برای دو سقف بنا بوده به ما بدهند تنها 400 میلیون تومان گرفتیم و یک میلیارد و 200 میلیون تومان نیز از دانشگاه به دلیل خرج کرد طلبکارم که اصلا معلوم نیست کی این مبلغ را بازپس بگیریم که  داستانی در این میان گفت: وزیر بهداشت و آقای خاکشور هزینه کل طرح را تقبل کرده‌اند و دیگر جای نگرانی نیست.

 

پیمانکار اورژانس متمرکز بیمارستان قائم(عج)  از تکمیل پروژه بیمارستان فردوس خبر داد و گفت: اگر 12 میلیارد تومان باقی مانده جهت تکمیل پروژه بیمارستان فردوس به دست ما برسد تا هفته دولت در سال آینده این بیمارستان نیز تقدیم مردم خواهد شد.

 

 

وزیربهداشت در مسیر منتهی به بخش‌های درمانی بیمارستان قائم(عج) ، گفت: باید این بیمارستان گل سر سبد بیمارستان‌های مشهد باشد. هاشمی در پاسخ به این سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو که با تغییر کاربری ندادن بیمارستان قائم(عج) مشکل تخت‌های بیمارستانی را چگونه حل می‌کنید؟ گفت: گویا شما هم مثل ما دوست دارید بیمارستان قائم(عج)  بماند و در کنارش یک بیمارستان مجهزتر ساخته شود.

 

داستانی در برابر این پاسخ وزیر بهداشت، گفت: ما قول می‌دهیم بیمارستان قائم(عج)  را تبدیل به یک بیمارستان لوکس کرده که شما از نحوه خدمت رسانی ما به بیمار لذت ببرید. وزیر بهداشت در پاسخ به داستانی تصریح کرد: حداقل حسن تلاش‌های ما این بوده است که اگر کمک نکردند که ما یک جایگزین برای این بیمارستان پیدا کنیم حداقل دانشگاه علوم پزشکی به تحرک افتاده و بیمارستان را نوساز می‌کند.

 

در ادامه وزیر بهداشت وارد یکی از بخش‌های بیمارستانی شد تا بازدید خود را انجام دهد که همراه بیماری خواستار دیدار با وزیر در حالی که به شدت اشک می‌ریخت شد؛ اما کسی متوجه حضور این خانم و برادرش در راهرو نشد که با دور شدن وزیر بهداشت همراه بیمار در راهرو در انتظار بازگشت وزیر شدند.

 

خبرنگار خبرگزاری دانشجو دلیل اشک و رنجش همراهی بیمار را خواستار شد که تعدادی از همراهان وزیر برای چندین بار به خبرنگار خبرگزاری دانشجو تذکر داده و خواستار قطع ضبط شدند.

 

 

همراه بیمار با بیان این که از صبح به دلیل آمدن وزیر همه در حال جنب و جوش هستند، گفت: این در حالی است که پدر من که سکته کرده و یک روز و نیمی است در کنار سالن در حالی که خونریزی داخلی دارد افتاده است و کسی به وی نمی‌رسد.

 

یکی از همراهان تیم وزیر بهداشت با بیان این که از چه چیزی ضبط می‌گیری تذکر تندی به خبرنگار خبرگزاری دانشجو داد که در این هنگام وزیر بهداشت و تیم همراه وی وارد سالن شدند و همراه بیمار با اشاره دست، وزیر بهداشت را نگاه داشت.

 

پسر بزرگ بیمار که پدرش دیروز سکته کرده است در حالی که جانباز جنگ است و اشک می‌ریزد خطاب به وزیر، گفت: هوشیاری پدر من به دلیل عدم رسیدگی پزشکان رفته است، دستیار پزشک میگوید پدر شما همین است و روز به روز بدتر می‌شود و از دست ما کاری بر نمی‌آید.

 

وی ادامه داد: به پدر من دستیار پزشک سوپ داده و دکتر بیهوشی گفته است ندهید؛ اما سوپ را داده‌اند و پدر من که در برابر ایما و اشاره ما پاسخ می‌داد اکنون هوشیاری ندارد و به دستگاه وصل شده است آیا این وضع رسیدگی، به یک بیمار سکته کرده در حال خونریزی داخلی درست است؟ که در هوای سرد در راهرو کنار پنجره بستری باشد؟

 

وزیر بهداشت در برابر اشک‌هایی همراهان بیمار قول می‌دهد به اورژانس بخش اعصاب و روان رفته و حال پدر همراه را چک کند و در انتها گفت: این رفتار درست نبوده است.

 

در انتهای این بازدید وزیر بهداشت بر اساس وعده داده شده به بخش اعصاب و روان رفته و در حالی که بیماران بسیاری در راهروی این بخش بستری هستند، بر بالین تک تک بیماران حاضر و جویای حال آنان می‌شود.

 

در مدت حضور وزیر بهداشت در داخل بخش اعصاب و روان بیماران خواستار انتقال مشکلات خود شدند و فضای داخلی بیمارستان قائم(عج) را مانند بخش جنگ زده‌ها دانستند که نیاز به رسیدگی دارد.

 

همراهان بیماران با ابراز تعجب از حضور مسئولان در بخش های بیمارستان از تغییر فضای بیمارستان برای چند لحظه تعجب کرده و همراهی به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: ما شب‌های قبل از سرما در اورژانس بخش اعصاب و روان یخ زده‌ایم و بیماران سکته‌ای و مشکل دار در همین شرایط در راهرو هستند؛ اما امروز به دلیل آمدن وزیر این بخاری را نصب کرده‌اند.

 

در ادامه یکی دیگر از همراهان بیمار  با بیان اینکه پدرم بیماری کلیه دارو باید پلاکت زیر ۱۵۰ به آن تزریق نشود؛اما با تزریق پلاکت ۳۰ به بدنش الان در کما رفته است و اکنون با انجام آزمایشات گفته‌اند سرطان دارد!

 

یک خانم دیگر گفت از بیمارستان دولتی بیش از این نباید انتظار می‌داشتیم آزمایشات پدر من نیز ۸۰۰ هزار تومان تمام شده است و متاسفانه وضعیت رسیدگی به بیماران در بیمارستان‌های دولتی به نحو مطلوبی نیست.

 

به سرعت برای ادامه پوشش رسانه‌ای سفر وزیر بهداشت از میان بیماران خارج می‌شوم؛ اما هنوز افراد زیادی با شنیدن خبر حضور وزیر بهداشت امید دارند تا وزیر را ببینند و از وضعیت بیماری خود و رسیدگی‌ها بیان کنند.

 

 

 بعد از اینکه وزیر بر بالین بیماران بستری در بخش اعصاب و روان می‌رود با جویا شدن حال تک تک آنها و با بیان مطالبی به مسئولین دانشگاه علوم پزشکی مشهد این بیمارستان را ترک می‌کند.

   

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
سید جواد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۸
"در ادامه یکی دیگر از همراهان بیمار با بیان اینکه پدرم بیماری کلیه دارو باید پلاکت زیر ۱۵۰ به آن تزریق نشود؛اما با تزریق پلاکت ۳۰ به بدنش الان در کما رفته است و اکنون با انجام آزمایشات گفته‌اند سرطان دارد!"

"یک خانم دیگر گفت از بیمارستان دولتی بیش از این نباید انتظار می‌داشتیم آزمایشات پدر من نیز ۸۰۰ هزار تومان تمام شده است و متاسفانه وضعیت رسیدگی به بیماران در بیمارستان‌های دولتی به نحو مطلوبی نیست."

لطفا برای تهیه گزارش تخصصی از یک خبرنگار تخصصی استفاده کنید. این مطالب بی ربط و مشوش کننده اذهان، چیه که می نویسید؟ لا اقل یک بار با یک نفر که حداقل سواد پزشکی داره یا توی بیمارستان کار کرده چک کنید بعد بنویسید.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار