کد خبر:۴۸۵۰۸۴
فرمانده سپاه قم:

جوانان متن مکتوب سه مکالمه تلفنی امام(ره) و آیت الله طالقانی را مطالعه کنند

فرمانده سپاه قم در جمع دانشجویان، گفت: جوانان متن سه مکالمه تلفنی امام (ره) با آیت الله طالقانی در شب بیست و یکم بهمن سال ۵۷ را مطالعه کنند تا به حقایق و پشتوانه این انقلاب دست پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دنشجو از مشهد،  سردار احمدی در مراسم اولین سالگرد شهادت شهید رضا حسینی مقدم از شهدای مدافع حرم که به همت بسیج دانشجویی این دانشکده در تالار ابن سینای دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: 40 ساله‌های این محفل در ابتدای انقلاب سه ساله بودند و 37 ساله‌های این جلسه در ابتدای انقلاب متولد شدند.

 

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در تاریخ ۱۴ دی ماه امسال در جمع ائمه جماعات کشور سخنانی را بیان کردند که روی صحبت ایشان با جوانان انقلاب بود.

 

فرمانده سپاه قم با بیان اینکه در این سخنرانی رهبر معظم انقلاب به بمباران فرهنگی ملت و جوانان کشور در جنگ فرهنگی دشمن اشاره داشتند، تصریح کرد: من به جوانان توصیه می‌کنم که به عنوان نور چشمان انقلاب متن سخنرانی رهبر معظم انقلاب با ائمه جماعات در این تاریخ را مطالعه کنند؛ زیرا در این سخنرانی نکات مهمی از جمله قرارگاه خواندن نماز جمعه نهفته است.

 

احمدی به هجمه تبلیغات بیگانگان در مواجهه فرهنگی با جوانان ایران اشاره داشت و افزود: رادیوهای بیگانه مانند رادیو آمریکا و اسرائیل روزانه بیش از هزاران برنامه جهت تخریب روحیه انقلابی و ایمانی جوانان و دانشجویان در ایران انجام می‌دهند.

 

وی در بخش دوم سخنان خود با توصیه به جوانان در مطالعه متن مکتوب مکالمه تلفنی امام (ره) با آیت الله طالقانی در شب بیست و یکم بهمن سال 57، گفت: آیت الله طالقانی فردی است که بیشترین زندان را قبل از انقلاب در پرونده خود به ثبت رسانده و بدترین شکنجه‌ها را تحمل کرده و دو جلد کتاب تفسیر قرآن را نوشته است.

 

متن 20 صفحه‌ای مکالمه آیت الله طالقانی با امام(ره) را بخوانید

 

فرمانده سپاه قدس ادامه داد: این مکالمه در سه تماس جداگانه بین امام(ره) و آیت الله طاقانی انجام می‌شود که حدود 20 صفحه از کتاب «تا مرز عصمت» را به خود اختصاص داده که به موضوع فرمان حکومت نظامی دولت وقت یعنی بختیار در پنج ماه مانده به 22 بهمن سال 57 است.

 

سردار احمدی خاطر نشان کرد: حکومت نظامی در شهرهای بزرگی مانند مشهد، شیراز، تهران، اصفهان، تبریز و غیره از ساعت هشت شب تا پنج صبح برقرار بود و در این مدت کسی اجازه خروج از منزل و طردد در شهر را حتی برای رساندن یک بیمار بد حال به بیمارستان و درمانگاه نداشت.

 

وی بیان داشت: روز بیست و یکم بهمن ماه سال 57 دولت بختیار در اقدامی سختگیرانه و بر اساس برخی مقاصد که بعدها مشخص شد، ساعت حکومت نظامی را از هشت شب به چهار بعدازظهر تغییر داد و مردم حتی برای خواندن نماز جماعت مغرب و عشا حق حضور در مساجد را نداشته و باید در خانه خود می‌بودند.

 

فرمانده سپاه قم به سه تماس تلفنی اولین امام جمعه تهران با امام(ره) اشاره داشت و گفت: متن کامل این مکالمات توسط افرادی که اطراف آیت الله طالقانی در اتاق حضور داشتند وجود دارد؛ اما مهمترین قسمت این مکالمه مربوط به آخرین تماس آیت الله طالقانی با امام خمینی(ره) است که موجب شوکه شدن آیت الله طالقانی و افتادن گوشی از دست وی می‌شود.

 

سردار احمدی تاکید کرد: آیت الله طالقانی نسبت به دستور و ابلاغیه امام(ره) در بیرون آمدن مردم بر خلاف خواست دولت وقت در زمان حکومت نظامی به امام(ره) می‌گوید: «شما 16 سال است در ایران نیستید و از درجه خباثت و خونریزی و خیانت این دولت نمی‌دانید اگر دستور خود مبنی بر حضور مردم در شهر پس از ساعت چهار بعدازظهر را پس نگیرید در کشور جوی خون راه خواهد افتاد و پاسخ این خون‌ها را چه کسی می‌خواهد بدهد؟».

 

وی ادامه داد: پاسخ امام(ره) به این گفته آیت الله طالقانی این بود«آقا سید محمود اهتمام نمی‌دهید دستور بی‌توجهی به حکومت نظامی از جایی به من ابلاغ شده باشد؟ مسئولیت خون تک تک این افراد کمر من را شکسته است و فشار شما بر پیکره من طاقت من را از بین می‌برد، احتمال بدهید از جای دیگری و کس دیگری این پیام را به من داده باشد».

 

فرمانده سپاه قدس گفت: در این لحظه تلفن از دست مرحوم طالقانی می‌افتد و وی دو دقیقه روی میز بلند شروع به گریه کردن می‌کند و در برابر سئوال دیگران از چرایی گریه خود می‌گوید« آن چه که این مرد در خشت خام میِ‌بیند من در آینه شفاف هم نمی‌بینم.

 

احمدی در ادامه به نقل مضمونی از سید محمد کوثری پرداخت و تصریح کرد: کوثری در این نقل قول می‌گوید «سال 53 که اوج بدعهدی و بدمستی شاه بود خدمت امام(ره) در نجف رسیدیم و بعد از نماز جماعت که با جمعیتی حدود هشت نفر پشت سر امام(ره) گذاشتیم امام برگشتند و از اوضاع ایران سئوال کردند».

 

من از فشار روانی موجود در ایران برای امام(ره) گفتم و بعد سئوال کردم، مطلبی که در بین حلقه دوستان شما مطرح می‌شود قابل تامل است. آیا این موضوع که شما در پاسخ خبرنگار ترکیه که گفته است شاه ایران در صورت قدری پایین آمدن شما از موضعتان حاضر به بازگشت شما به ایران است و شما پاسخ داده‌اید «تا شاه نرود بر نخواهم گشت» درست است؟.

 

سه بار این سئوال را از امام(ره) پرسیدم که در مرتبه سوم فرمودند«بس کن من اگر می‌خواستم جواب بدهم در همان دفعات قبل پاسخ می‌دادم. شما می‌خواهید بگویید زبانم لال امام زمان(عج) به من دروغ می‌گویند «که من به ایران برخواهم گشت و شاه در آن زمان از ایران خواهد رفت؟».

 

معلوم نبود اگر امام(ره) نبودند سرنوشت شهدای ما به شهادت ختم شود

 

سردار احمدی در ادامه با بیان این موضوع که شهدا محصول تربیت این گونه امامی هستند، تصریح کرد: اگر امام(ره) نبود مشخص نبود پایان زندگی این مردان ختم به شهادت می‌شد یا خیر زیرا مکتب امام(ره) بود که توانست این چنین مردانی را تربیت کند که به گفته امام (ره) همنشین پیامبران اولوالعظم هستند.

 

وی ادامه داد: شهدا در زندگی خانواده‌های خود حضور دارند و بیش از 50 مورد به صورت مصداقی می‌توان از اتفاقات شگفت انگیز حضور این شهدا در زندگی عزیران و اطرافیان خود و معجزات رسیدگی آنان به متوسلین به خود بیان کرد.

 

فرمانده سپاه قم با تاکید بر این موضوع که معجزات شهدای انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس و غیره از زبان افرادی چون آیت الله مصباح که مقام معظم رهبری ایشان را پر کننده جای شهید مطهری دانستند نشان دهنده زنده بودن شهدا در میان ما است، تصریح کرد: فردی مانند شهید حسینی مقدم 35 سال در مسیر دفاع از نظام و انقلاب تلاش کرد و اگر شهید نمی‌شد جای تعجب داشت.

 

احمدی به نقش مهم رزمندگان اطلاعات عملیات در هشت سال دفاع مقدس اشاره داشت و گفت: از جمع 30 هزار رزمنده‌ای که از خراسان بزرگ به جنگ اعزام می‌شدند زیر 85 درصد هنگام تقسیم نیروها حاضر به حضور و خدمت در گزدان‌های تخریب بودند زیرا می‌دانستند شهادت و قطع عضو از اتفاقات حتمی در این گردان است.

 

95 درصد از شهیدان برای دفاع از اسلام به دفاع مقدس پرداختند

 

وی ادامه داد: رزمندگانی که در گردان‌های اطلاعات عملیات و تخریب فعالیت می‌کردند عقبه ایثار داشتند و هر لحظه آماده شهادت بودند زیرا منطقه عملیاتی که دشمن مین گذاری کرده بود گاه باید تا 10 مرتبه توسط بچه‌های اطلاعات عملیات و گردان تخریب مورد پاکسازی و بازبینی قرار می‌گرفت و سپس نیروهای رزمنده عملیات خود را انجام می‌دادند.

 

فرمانده سپاه قدس در قسمت پایانی سخنان خود به وصیت نامه شهدا اشاره داشت و گفت: 95 درصد از شهدا در وصیت نامه‌های خود دفاع از اسلام را عامل حضور خود در نبرد با دشمن عنوان کرده‌اند و 93 درصد نیز بر زمین نماندن دستور رهبر انقلاب را عامل اصلی حضور خود در میادین دفاع مقدس دانسته‌اند.

 

سردار احمدی در پایان خواستار مطالعه 14 سطر از سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع ائمه جماعات توسط دانشجویان و جوانان شد و بیان داشت: نمی‌توان دم از شهیدان زد؛ اما نسبت به فرمایشات ولی فقیه و رهبر زمان خود بی‌تفاوت بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار