به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی فتحی گفت: هم اکنون ایران قویترین انجمن علمی هیپنوتیزم در قاره آسیا را دارد و به لحاظ شمار نیروهای آموزش دیده قطب هیپنوتیزم درمانی در آسیا شناخته شده است و از سوی دیگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از قطب های فعال هیپنوتیزم در سطح کشور است.
دبیر انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران افزود: در حال حاضر ۷۰۰۰ نفر در ایران با فراگرفتن آموزشهای لازم میتوانند هیپنوتیزم درمانی را انجام دهند که این تعداد شامل پزشکان عمومی، پزشکان متخصص، دندانپزشکان، پرستاران و سایر کارشناسان بالینی پزشکی و روانشناسی هستند.
وی ادامه داد: در گذشته هیپنوتیزم یکی از روشهای طب مکمل معرفی شده بود؛ اما با اثربخشی درمانهای هیپنوتیزم از سال 1995 میلادی این رشته از حیطه طب مکمل خارج و وارد طب کلاسیک و رایج شده است.
فتحی بیان داشت: با استفاده از این علم انسان به ضمیر ناخودآگاه و دستگاه غیرارادی بدن دست یافته و با ایجاد یک پیوند مناسب بین این حوزه و ضمیر خودآگاه، فرد را به شکوفایی ذهنی می رساند.
وی ادامه داد: هیپنوتیزم در درمان بیماریها و جراحیهای مختلف از جمله مشکلات روحی و روانی، اضطراب و سردرد، درمان دردهای مزمن، کولیت عصبی و درمان کشیدن ناخنهای عفونی و دندانپزشکی کودکان، در جراحیهای مختلف نظیر جراحی دهان و دندان، سزارین و جراحیهای زنان و زایمان کاربرد دارد.