به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو حداد عادل سخنگوی جبهه اصولگرایان در نشست که عصر امروز با عنوان انتخابات فرصت ها و چالش های پیش رو در دانشگاه خواجه نصیر برگزار شد تصریح کرد: ایام دهه فجر و یاد امام را گرامی می دارم و این نکته را هم می گویم که من هیچ گاه عضو نهضت آزادی نبودم وفقط در پرونده من در ساواک این عنوان قید شده و هیچ ارتباطی با نهضت آزادی نداشتم اما آن زمان بزرگان نهضت آزادی را احترام می کردم.
وی در ادامه افزود: من چون با شهید مطهری بودم از تفاوت دیدگاه مردم بازرگان با ایشان مطلع بودم و به همین دلیل هیچ وقت سمت نهضت آزادی نرفتم نزدیک به چهار دهه از انقلاب گذشته است باید اولا شکر نعمت انقلابی را بکنیم که خدا به این ملت عنایت کرد و یک کار ناممکن را ممکن ساخت.
حداد عادل با اشاره به حوادث اول انقلاب خاطر نشان کرد: اوایل انقلاب دشمنان انقلاب خصوصا آمریکا تصورشان این بود که گروهی که سر کار آمدند نمی توانند مملکت را اداره کننددر همان هفته های اول برنامه ها شروع شد متین دفتری از همان کنار پاستور شروع به راهپیمایی کرد و جریانات کردستان تا خلق مسلمان تبریز وقتی دیدند این اتفاقات نشد برنامه وسیعی را آغاز کردند این انقلاب حرف اولش این است که می خواهد حکومت دینی را در دنیا مستقر کند
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: غربی ها از رنسانس به بعد حکومت اسلامی را خاتمه یافته تلقی کردند از لوازم تجدد این است که دین در سیاست نباید دخالت کند آن وقت ببینید این ها چه کارهایی کردند و برای ضربه زدن به انقلاب از خیلی از مسلمات و شعارهای خود دست برداشتند و از آبروی سیاسی خود خرج کردند تا به انقلاب ضربه وارد کنند غربی که به سکولاریست افتخار می کرد برای ضربه زدن به انقلاب از جریانات تروریستی مثل داعش حمایت کرد که از خشن ترین شکل حکومت به اسم دین هستند قدرت انقلاب اسلامی از دین است.
سخنگوی جبهه اصولگرایان با اشاره به اینکه آمریکا زمانی که می خواست در ژنو برای سوریه مذاکرات راه بیندازد از گروه هایی که مدعی حکومت دینی بودند استفاده کرد تصریح کرد: از عربستان که مدعی حکومت دینی بود و از ترکیه ای که مدعی سکولاریسم بود حمایت کرد.
وی با تاکید براینکه احساس من این است که غرب برای ضربه زدن به انقلاب از دو رویکرد جنگ نرم و اقتصادی استفاده می کند خاطر نشان کرد: در مورد جنگ نرم ببینید در فضای مجازی چه خبر است برنامه وسیعی برای بی اخلاقی نسل جوان دارند یعنی نسلی پدید آید که اعتقادی نداشته باشد و آنقدر گرفتار مشکلات باشد که اصلا متوجه نشود چه اتفاقی می افتد خانواده ها در معرض خطرات بنیادی و اعتقادی هستند
حداد عادل با اشاره به جنگ اقتصادی تصریح کرد: وقتی قضایای 88 به نتیجه نرسید یکی دو ماه بعد داستان سوقصد به سفیر عربستان در آمریکا را رسانه ای کردند دو هفته در مورد این موضوع بمباران تبلیغاتی انجام دادند درست در بههبه فضاسازی تبلیغاتی پرونده هسته ای ایران را از آژانس به شورای امنیت بردند و تحریم ها را در آنجا تصویب کردند.
نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: محاسبات آن ها این بود که این مردم برای انقلاب مقاومت می کنند اما آنقدر فشار اقتصادی وارد می کنیم که این ها فلج شوند این مسئله هنوز هم ادامه دارد محاسبه دیگر آنها این بود که 70درصد جمعیت ایران اصلا قبل از انقلاب یادشان نیست و می خواهند این مشکلات را به حساب انقلاب بیندازند 180 کانال ماهواره ای تلویزیونی به زبان فارسی درست کردند همه این کارها را انجام دادند آن وقت منطقه را آلوده به جنگ کردند.
سخنگوی جبهه اصولگرایان با تاکید براینکه آن ها می خواستند سوریه از آن آنها شود تا بتوانند حزب الله را در لبنان به محاصره کامل درآورند خاطر نشان کرد: در چنین شرایطی این ها مذاکرات ایران بر سر هسته ای را نشانه گرفتند و دشمنی که از در بیرون رفته را از پنجره مذاکرات وارد کردند و برای نفوذ سیاسی اقتصادی برنامه داشتند.
وی با اشاره به فضای انتخاباتی در کشور اظهار داشت: تبلیغات انتخاباتی هنوز فرا نرسیده لذا در این جلسه قانونا نمی توان در مورد افراد صحبت کنم اما می توانم بگویم دغدغه اصولگرایی در انتخابات و غیرانتخابات چیست به عنوان اصولگرا بنا بر تضعیف دولت نیست تصمیم نداریم هر کاری دولت کند چوب لای چرخش بگذاریم و این کار را خلاف می دانیم.
حداد عادل با اشاره به قانونی بودن حضور رئیس جمهور ولو به اندازه 50.7 دهم در انتخابات سال 92 خاطر نشان کرد: تبعیت از ولی فقیه را رکن اصلی اصولگرایی می دانیم اما نگرانی هایی داریم. در قضیه برجام اصل مذاکره را نفی نمی کردیم اما می گفتیم باید مراقب باشید که چه چیزی را می دهید و چه چیزی را می گیرید این حرف تنها ما نبود حرف رهبری نظام هم بود الان همین بی اعتمادی برطرف نشده با این که معتقدیم تیم مذاکره هر چه قدر توانسته تلاش کرده اما هنوز نتیجه مثبتی از برجام و پسابرجام ندیده ایم.
نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه آمریکایی ها از فردای برجام اقدام تحریم به ایران کردند اظهار داشت: فردای آن روز در مجلس آمریکا شروع به تصویب تحریم های جدیدی به نام های دیگر کردند آنها می خواهند تحریم موشکی را به جای تحریم هسته ای قرار دهند به ما این طور می گفتند که شما عده ای هستید که می خواهید وارد جنگ شوید اما ما چنین حرفی را نمی زنیم ما نگران بودیم که دستاوردهای هسته ای را از دست دهیم و دستاوردی جایش نیاید.
سخنگوی جبهه اصولگرایان با طرح این سوال که ما چه قدر پول بلوکه شده داریم که می خواهند به ما بدهند خاطر نشان کرد: یکی بگوید اصلا این رقم چه قدر است و چه طور این پول ها می خواهد برگردد و صرف چه کارهایی خواهد شد صنعت ما صدمه زیادی از تحریم خورده اما به خاطر فشار اقتصادی حرکت هایی شروع کردیم در عرض این شش ماه 150 هیئت آمده اند دنبال چه چیزی هستند آیا مسابقه گذاشته اند قبل از دیگران به پول ها برسند.
وی با تاکید براینکه نقدهایی به دولت وجود دارد خاطر نشان کرد: ما از دولت می خواهیم که دوران پسابرجام را طوری مدیریت کند که وابستگی به بیرون بیشتر نشود. ما نگران اشتغال، رکود و بیکاری هستیم و سوال داریم: آیا دولت نمی توانست در زمان عرضه بسته خروج از رکود غیر از کمک به صنایع خودروسازی کار دیگری انجام دهد. بعضی از آقایان که مشاور رئیس جمهور هستند سریع می گویند ایران باید جذب سازمان های بین المللی شود و نباید مقاومت کند.
حداد عادل در ادامه افزود: در مجلس ششم کتابی با عنوان اسناد برنامه چهارم منتشر شد که یک اسم از انقلاب در آن نبود ما حافظ منافع و تمامیت ارضی هستیم حرکت ما برای حضور در مجلس و باقی ماندن آن دعوا بر سر قدرت نیست ما با توجه به اصولی که داریم و برنامه و حساسیت قصد ماندن در مجلس را داریم این ها عواملی است که ما را به صحنه رقابت انتخاباتی کشانده است.
نماینده مجلس شورای اسلامی در مورد ائتلاف اصولگرایان خاطر نشان کرد: به رغم اختلاف سلیقهها که میان نمایندگان به وجود آمده و این دو سه ماه اخیر نتیجه حاصل شد که تشکل های اصولگرایی اتفاق نظر پیدا کرده اند و به وحدت رسیده اند. ما اگر بر سر مسائل جزئی اختلاف داریم مردمی که می خواستند در روز رای گیری رای بدهند با چندین لیست مواجه می شدند و دچار سرگردانی می شدند و مقصر هم ما بودیم.
سخنگوی جبهه اصولگرایان در مورد لیست ائتلاف اصولگرایان اظهار داشت: به لطف خدا دیشب در نهمین جلسه ائتلاف اصولگرایان گزارش کارگروه تنظیم فهرست اصولگرایان با اجماع مورد تصویب شورا قرار گرفت. آنها که دلشان می سوزد باید کاری کنند که سبد رای مردم شکسته نشود اگر کسی برای خدا آمده کاری کند که مجلس اصولگرا باشد تکلیف برای همه روشن است باید همه تلاش کنیم مجلسی باشد که پیروی از امام و رهبری کند.
وی ادامه داد: با قراردادهایی که به ضرر ما باشد مخالفیم، معتقدیم همه چیز نباید برای همه آشکار باشد اما همه چیز هم نباید برای همه پنهان باشد.
وی افزود: با آقای احمدی نژاد نفیا و اثباتا تماسی نداشتیم ما دو خط قرمز داریم یکی فتنه است و یکی انحراف است خط قرمز ما روشن است. هر چند ساعت یک بار فضایی ضد اتحاد اصولگرایان ایجاد می شود.
حداد عادل در پایان خاطر نشان کرد: به دوستانم گفتم وحدت شرط لازم بوده است نه شرط کافی. کارزار بزرگی در پیش داریم و متهم به تندرویی و دلواپسی و جنگ و خشونت طلبی هستیم نسبت به بعضی برنامه های دولت نقد و سوال جدی داریم بنایمان بر ضدیت با دولت نیست کسانی که از شورای نگهبان انتقاد می کنند بهتر است بحث ماهوی کنند و به جای این که بحث سیاسی کنند بهتر است کار مصداقی انجام دهند.