سی و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان کشور در مشهد آغاز به کار کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۶۵۸۰
با حضور بیش از ۵۰۰ نفر؛

سی و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان کشور در مشهد آغاز به کار کرد

سی و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان کشور با حضور ۵۰۰ نفردر دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سی و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان کشور  از شب گذشته با حضور۵۰۰ نفر در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

 

در این مسابقات، شرکت کنندگان در ۳۶ رشته و در پنج بخش شفاهی، کتبی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری برگزار می‌شود. در بخش شفاهی شامل رشته های تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ سه جزء پیوسته، حفظ جزء پنج، جزء اول، حفظ ۱۰، حفظ ۲۰ و حفظ کل قرآن، بخش کتبی شامل رشته‌های مفاهیم نهج البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن و احکام، آشنایی با احادیث اهل بیت (ع) و آشنایی با سیره‌ معصومین (ع) می‌باشد.


بخش پژوهشی شامل رشته‌های تلخیص کتاب، نقد و بررسی کتاب و مقاله نویسی و بخش ادبی نیز شامل رشته‌های شعر قرآن و عترت، داستان قرآن و عترت، نمایش‌نامه نویسی و فیلم‌نامه نویسی می‌باشد.


بخش هنری با محوریت سوره توحید شامل رشته‌های خوشنویسی، نقاشی، نماهنگ قرآن وعترت، عکس قرآن و عترت، تذهیب قرآن، فيلم کوتاه قرآن و عترت، معرق قرآن و عترت، پويانمايي قرآن و عترت، طراحي پوسترقرآن و عترت، تواشیح برادران، تصویرگری آیات و قصص قرآنی و بخش فناوری؛ شامل رشته‌های نرم افزار قرآن و عترت و وبلاگ نویسی قرآن و عترت خواهد بود.

 

مرحله دانشگاهی این مسابقات بهمن ماه سال جاری، مرحله استانی مسابقات اول اردیبهشت ماه سال ۹۵ و مرحله کشوری آن خرداد ماه سال آینده خواهد بود.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار