آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۶۶۰۰
ابتکار در تبریز:

دولت از زاویه علمی به محیط‌زیست نگاه می‌کند

دئیس سازمان حفاظت از محیط زیست با اشاره به مخاطرات مربوط به خشک شدن دریاچه ارومیه، گفت: بیشترین اثرات خشک شدن دریاچه ارومیه متوجه تبریز است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، معصومه ابتکار در جلسه شورای اداری استان آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه در جهان، کارآمدی نظام‌ها و حکومت‌ها ابعاد مختلفی دارد، اظهار داشت: کارآمدی سیاسی و اقتصادی ابعاد مهمی است ولی مهمترین بخش کارآمدی، حفاظت از سیستم‌های طبیعی و زیست بوم‌ها است تا در کنار استفاده عاقلانه از طبیعت، برای حفظ آن نیز تلاش شود. 

 

وی با تاکید بر اینکه اکنون زمین حالش خوب نیست، تصریح کرد: اگر بشر بیدار نشده و زنگ خطرها را نشنود، آینده مناسبی برای بشریت متصور نیست.

 

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه جنگ و نا امنی و جنگ انسان با طبیعت دو موضوعی است که آینده بشریت را تهدید می‌کند، افزود: همین دغدغه‌ها باعث شد در دو اجلاس مهم جهانی «توسعه پایدار برای 15 سال آینده» و «جلوگیری از گرمایش زمین» شرکت کردیم تا بر اجرای شاخص‌های زیست محیطی در کشور توجه کنیم.

 

ابتکار افزود: در این نشست‌ها برنامه توسعه پایدار با شاخص‌های عدالت و زیست محیطی تنظیم شد که رئیس جمهور هم شرکت کرد و اهداف توسعه پایدار آن در دستور کار ایران قرار گرفت و همچنین سند واحدی برای جلوگیری از گرمایش زمین به امضای رهبران جهان رسید.

 

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست، با اشاره به اینکه امسال سیاست کلی نظام در حوزه محیط زیست توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده و باعث همدلی و همزبانی تمام قوا در حوزه محیط زیست شده است، ابراز داشت: این سیاست به عنوان سیاست فرا دستی ما خواهد بود که در برنامه ششم نیز اعمال می‌شود.

 

وی با بیان اینکه اکنون بیداری در حوزه محیط زیست کشور به وجود آمده است، اظهار داشت: دولت از زاویه علمی و نگاهی روزآمد در این زمینه برخوردار است.

 

ابتکار با تاکید بر اینکه رئیس جمهور به بسیاری از وعده‌ها عمل کرده و یا در حال پیگیری است، ابراز داشت: یکی از زمینه‌هایی که رئیس جمهور به وعده‌ها عمل کرد، حوزه محیط زیست است که دستاورد ملموس آن را باید در سال‌های آینده مشاهده کنیم. 

 

معاون رئیس جمهور به بهبود کیفیت هوا در کلان‌شهرها اشاره کرد و با بیان اینکه به استناد گزارش ارائه شده بسیاری از پروازها در سال 92 امکان فرود نداشتند، گفت: در سال 93 در تبریز تعداد روزهای سالم افزایش چشمگیری داشت و این روند در 94 ادامه یافت.

 

وی افزود: شهرداری‌ها، وزارت صنایع، وزارت نفت، نیروگاه‌ها و... تکالیفی دارند که با عمل به برنامه، بهبود ملموس هوای کلان‌شهر ها ادامه می‌یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار