کد خبر:۴۸۶۸۰۰
مسئول بررسی وتحلیل بسیج دانشجویی استان کرمان: 

برخی مسئولان دانشگاه‌ها خودزنی می‌کنند/ شورای نگهبان برخواسته از حاکمیت جمهوری اسلامی است

مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی استان کرمان گفت: شورای نگهبان یکی از نهاد‌های برخواسته از حاکمیت جمهوری اسلامی است و به لطف خداوند کارنامه‌ خوب و درخشانی را در تاریخ انقلاب اسلامی و در انتخابات‌ها دارد. 

امین رجایی‌نژاد، مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات عالی استان کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در کرمان، ضمن تبریک ایام دهه‌ مبارک فجر به تمام مردم ایران و بخصوص دانشجویان انقلابی و ولایت مدار استان کرمان، گفت: یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای پیروزی انقلاب اسلامی مردم سالاری دینی و حاکمیت دینی است. 


بزرگ‌ترین دستاورد پیروزی انقلاب اسلامی مردم سالاری دینی است


مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات عالی استان کرمان ادامه داد: خداوند منان را سپاسگذاریم که در زمانی زندگی می‌کنیم که زیر زعامت و رهبری اسلام و مقام معظم رهبری و با حاکم بودن مردم سالاری دینی و حاکمیت دینی زندگی می‌کنیم. 


امین رجایی‌نژاد با اشاره به اهمیت مردم سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بیان داشت: مردم سالاری دینی و موضوعی است که این روز‌ها به خوبی در جامعه‌ی ایران اسلامی مبتلا به است و انشالله در ۷ اسفند ماه با حضور حداکثری مردم یک بار دیگر شاهد شکوفایی این دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی خواهیم بود. 


۷ اسفند ماه شاهد حضور با نشاط مردم خواهیم بود


وی ادامه داد: در هفتم اسفند ماه خواهیم دید که چگونه مردم ایران اسلامی با نشاط و انتخاب اصلح مجلسی را همتراز با گفتمان انقلاب اسلامی انتخاب خواهند کرد؛ مجلسی که گفتمان آن گفتمان امام و رهبری خواهد بود. 


مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات عالی استان کرمان با اشاره به ویژگی‌های یک مجلس خوب بیان داشت: مردم ایران مجلسی را انتخاب خواهند کرد که بتواند از حقوق حقه‌ مردم به صورت عام دفاع کند و در برابر همه‌ زیادی خواهی‌ها و زورگویی‌های نظام سلطه بایستند و با تصویب قوانینی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین المللی بتواند، سرافرازی انقلاب اسلامی را که‌ام القرای اسلامی است داشته باشد. 


شورای نگهبان برخواسته از حاکمیت جمهوری اسلامی است و کارنامه‌ درخشانی دارد

 

رجایی‌نژاد با اشاره به برخی بد خویی‌ها با عملکرد شورای نگهبان در این رابطه گفت: شورای نگهبان یکی از نهاد‌های برخواسته از حاکمیت جمهوری اسلامی است و به لطف خداوند کارنامه‌ی خوب و درخشانی را در تاریخ انقلاب اسلامی و در انتخابات‌ها دارد. 


مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات عالی استان کرمان ادامه داد: شورای نگهبان به شرح وظایف خودش به خوبی خوب عمل کرده است و یکی از جایگاه‌هایی است که خواستگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است. 


وی به اهمیت جایگاه شورای نگهبان در نظام اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: قوانینی که باید در مجلس تصویب شود باید مطابق با شرع باشند و در انتخابات‌های مجلس، ریاست جمهوری و خبرگان رهبری نیز همه‌ی کسانی که انتخاب می‌شوند باید یکسری صلاحیت‌ها را داشته باشند که مطابق با گفتمان انقلاب باشد و افرادی باشند که از مجرای شورای نگهبان صلاحیت آنان تایید شود تا بتوانند مجلسی همتراز با انقلاب اسلامی ایجاد کنند. 


شورای نگهبان به نحو احسن به وظیفه‌ی خود عمل کرد


مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات عالی استان کرمان بیان داشت: به لطف خداوند شورای نگهبان وظیفه و رسالت خود را در دهه‌های گذشته به خوبی انجام داده و در دهه‌ حاضر هم که در آن قرار داریم و شاهد دو انتخابات مهم هستیم به خوبی و به نحواحسن به وظیفه‌ی خود عمل کرده است. 


رجایی‌نژاد با تاکید بر اینکه حزب گرایی و سلیقه گرایی در شورای نگهبان جایگاهی ندارد، بیان داشت: شورای نگهبان در تایید صلاحیت‌های این دو انتخابات مهم به گونه‌ای مناسبی عمل کرده و سعی بر این شده که بدور از هرگونه سلیقه و علایق سیاسی هر آنچه حق نامزد‌های انتخاباتی است عمل کرده باشد و آنچه حق مردم است که نامزد‌ها به مردم معرفی شوند از این مجرای قانونی که خواستگاه قانون اساسی است به مردم معرفی کنند؛ مردم هم به عنوان یک رای دهنده بتوانند یک نماینده را از بین افرادی که کاندید‌ها شدند؛ اصلح‌ترین را انتخاب کنند. 


این فعال در حوزه‌ دانشجویی با اشاره به اینکه انتخابات خبرگان رهبری هم از جایگاه و ویژگی مهمی برخوردار است، بیان داشت: جایگاه خبرگان رهبری جایگاه بسیار بزرگی در نظام جمهوری اسلامی است. 


نخبگان دانشجویی می‌توانند بر جامعه تاثیر گذار باشند


مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات عالی استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با نقش دانشجویان در انتخابات‌های پیش رو نیز گفت: نوع نگاه جامعه به دانشگاه و بالعکس دانشگاه به جامعه یک رابطه‌ی دو سویه است. 


وی ادامه داد: بعضا هم افراد جامعه به نخبگان دانشگاه‌ی نگاه می‌کنند و نخبگان دانشگاهی می‌توانند بر جامعه تاثیر گذار باشند و هم دانشگاه از جامعه و خواص تاثیر پذیر است. 


رجایی‌نژاد با اشاره به اینکه دانشجویان خوب می‌توانند گفتمان امام و رهبری را تشخیص دهند و تبیین کنند، بیان داشت: دانشجویان بخصوص دانشجویانی که همتراز با گفتمان امام و اقلاب و رهبری‌اند و تشکل‌های دانشجویی دوستار نظام و انقلاب می‌توانند جایگاه مجلس شورای اسلامی و جایگاه مجلس خبرگان رهبری را تبیین کنند و شاخصه‌های یک نماینده انقلابی و یک مجلس انقلابی را بیان کنند. 


مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات عالی استان کرمان ادامه داد: دانشجویان با استفاده از قلمشان، زبانشان، تریبونشان، رسانه‌شان و جایگاهی که دارند می‌توانند برای خوب معرفی کردن و تببین اینجایگاه‌ها و معرفی نماینده اصلح نقش موثری را ایفا کنند. 


وی به شیوه‌های بیان این موضوعات نیز اشاره کرد و بیان داشت: مناظرات سیاسی، کرسی‌های آزاد اندیشی، رسانه‌ی مکتوب؛ چند رسانه‌ای، کارهای حجمی، می‌تواند مواردی باشد که دانشجویان برای بیان نظرات و نکات خود استفاده کنند. 


امین رجایی‌نژاد با تاکید بر اینکه تنها هدف دانشجویان باید در جهت هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن انتخابات باشد، تصریح کرد: این فعالیت‌ها بیشتر به جهت تشویق مردم به حضور حداکثری و پرشور برگزار‌تر شدن انخابات و یک رقابتی سالم به جهت ایجاد گردش نخبگان صورت بگیرد؛ این‌ها بیانگر وجود یک نوع نظام نخبه گرایی در نظام مردم سالاری است و یک نوع چرخش نخبگانی است در انتخابات صورت می‌گیرد. 


بسیج دانشجویی به عنوان رسالت اصلی خودش حامی هیچ یک از گروه‌ها و جریانات سیاسی موجود در جامعه قرار نمی‌گیرد


مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات عالی استان کرمان در رابطه با برنامه‌های بسیج دانشجویی در دوران انتخابات پیش رو نیز به خبرنگار خبرگزاری دانشجو در کرمان؛ گفت: بسیج دانشجویی به عنوان رسالت اصلی خودش حامی هیچ یک از گروه‌ها و جریانات سیاسی موجود در جامعه قرار نمی‌گیرد. 


این فعال دانشجویی ادامه داد: بسیج دانشجویی به جهت ماموریت و رسالت اصلی‌ای که این نهاد مقدس دارد؛ راهبرد اصلی‌اش بر پرشور برگزار شدن انتخابات و حضور حداکثری مردم در انتخابات‌های پیش رو است و نهایتا معرفی شاخص‌های کاندیدا‌های اصلح است. 


متاسفانه برخی مسئولین دانشگاه‌ها تدابیری را برای جلوگیری از بلند شدن صدای دانشجویان اندیشیده‌اند


رجایی‌نژاد با تاکید بر اینکه بسیج دانشجویی هیچ گونه هزینه‌ای از خودش نسبت به جریان و گروه خاصی نشان نمی‌دهد، تصریح کرد: متاسفانه برخی مسئولان دانشگاه‌ها تدابیری را برای جلوگیری از بلند شدن صدای دانشجویان اندیشیده‌اند به این جهت که یا اجازه‌ی سخنرانی به فرد خاصی نمی‌دهند و یا فضا را بسته‌اند و حتی با برگزاری کرسی‌های آزاد آندیشی و کرسی‌های نظریه‌پردازی مخالفت‌هایی را ایجاد می‌کنند و فضا را در اختیار دانشجو قرار نمی‌دهند. 


برخی مسئولان دانشگاه‌ها خودزنی می‌کنند


مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات عالی استان کرمان تشریح کرد: این یک خودزنی است؛ زیرا که صدای یک دانشجو بلند است؛ صدای جنبش دانشجویی بلند است و دانشجویان می‌تواند از تریبون دیگری صدای خود را به گوش مردم و مسئولان برساند؛ دانشجویان می‌توانند با انتشار مقاله و رسانه‌های مکتوب و دیگر رسانه‌های مجازی و شبکه‌های اجتماعی صدای خود را بلند کنند و به گوش دیگران برسانند. 


دانشجو نمی‌تواند نسبت به مسائل کشور و جامعه ساکت و بی‌تفاوت باشد


وی با اشاره به اینکه دانشجو نمی‌تواند ساکت و بی‌تفاوت نسبت به مسائل کشور و جامعه باشد، بیان داشت: دانشجو نمی‌تواند بنشیند و نسبت به فضای بسته‌ی سیاسی سکوت کند؛ دستاورد نظام مردم سالاری دینی و اسلامی فضای باز سیاسی است، دستاورد انقلاب مصونیت و آزادی بیان دانشجوی است. 


رجایی‌نژاد افزود: اصلا دانشجو علمدار مبحث مطالبه‌گری است؛ دانشجو انقلابی تراز انقلاب اسلامی از مسئولینی که خودشان را خادم مردم می‌داند مطالبه می‌کند؛ مطالبه منطقه‌ای، مطالبه محلی، مطالبه ملی و حتی مطالبه‌ی بین المللی. 


مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات عالی استان کرمان خاطرنشان کرد: دانشجو انتظار دارد بتواند صدایش را بلند کند به گوش مردم برساند تا مردم نیز بدانند که چه فردی را برای نمایندگی خود در مجلس شورای اسلامی انتخاب کنند و چه کسی را به مجلس بفرستند که اثرگذار باشد و راهبری‌هایی را در پیش برد که اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داشته باشند و بتواند دولت و جامعه اسلامی‌ای پیشرفته و مترقی داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار