کد خبر:۴۸۷۵۹۲

سینما انقلاب امشب نمایش فیلم ندارد

جشنواره سینما انقلاب، امروز نمایش فیلم نخواهد داشت اما طی روزهای آتی با نمایش آثاری از جمله؛ بادیگارد، ایستاده در غبار، ابد و یک روز، سیانور، بارکد، مالاریا و... کار خود را ادامه خواهد داد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، تا کنون فیلم‌هایی چون امکان مینا، جشن تولد، خشم و هیاهو، من، فهرست مقدس، لانتوری، دلبری، دختر، رسوایی2، خانه‌ای در خیابان چهل و یکم، به دنیا آمدن و نفس در این جشنواره نمایش داده شده است.


همچنین و نقد و بررسی 5 فیلم با حضور عوامل آثار از دیگر برنامه‌هایی است که طی روزهای 20 تا 23 بهمن ماه در جشنواره ققنوس برگزار شده است.
 

این جشنواره در ادامه، امروز نمایش فیلم نخواهد داشت اما طی روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه با نمایش آثاری از جمله؛ بادیگارد، ایستاده در غبار، ابد و یک روز، سیانور، بارکد، مالاریا و... کار خود را ادامه خواهد داد.
 

نمایش فیلم‌ها در جشنواره ققنوس در سه سئانس 15، 30/18 و 30/21 برگزار می‌شود.
 

پنجمین دوره سینما انقلاب که تا 27 بهمن ماه ادامه خواهد داشت با اهدای جایزه سینمایی ققنوس و جایزه انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای انقلاب سی‌ام بهمن ماه درحوزه هنری به کارخود پایان خواهد داد.
 

این جشنواره به همت جنبش فکری هنری سینما انقلاب و با دبیری روح اله رجبی از 20 تا 27 بهمن ماه در تالار سوره مهر حوزه هنری برگزار می‌شود، که حضور اهالی رسانه در این جشنواره آزاد است.
 

در دوره‌های گذشته این جشنواره نیز آثاری چون «مزار شریف»، «شاهزاده روم»، «روباه»، «آرایش غلیظ»، «چهارشنبه 22 اردیبهشت»، «چ»، «شیار 143» شایسته تقدیر و نشان ققنوس جشنواره را دریافت کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار