آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۹۱۶۵

آمریکا هم به کمپین تحریم کالاهای اسرائیلی پیوست

سازمان گمرک‌های امریکا به تازگی علامت‌گذاری کالاهای تولید شده در شهرک‌های اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی را آغاز کرده است.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، کانال 2 تلویزیون اسرائیل اعلام کرد این اقدام خشم شورای شهرک‌های یهودی‌نشین کرانه اشغالی باختری را برانگیخته است.

 

مسئولان این شورا اعلام کردند امریکا می‌خواهد از این طریق به اسرائیل ضربه بزند.

 

به گفته این کانال، مقام‌های اسرائیل از دولت امریکا خواسته‌اند در مورد این اقدام توضیح دهد.

 

این در حالی است که امریکا پیش از این دربارۀ زدن برچسب «ساخت اسرائیل» بر محصولات وارداتی از کرانه باختری اشغال‌شده از اسرائیل انتقاد کرد و به این رژیم هشدار داد.

 

مقام‌های گمرکی ایالات متحده اوایل بهمن پس از اقدام مکرر اسرائیل در برچسب‌گذاری دروغینِ محصولات خود، بار دیگر دستورالعمل خود را در این باره منتشر کردند.

 

اتحادیۀ اروپا نیز اخیراً برای جلوگیری از نقض مقررات برچسب‌گذاری محصولات اسرائیلی دست به کار شد. کمیسیون اروپا آبان ماه سال جاری یک دستورالعمل جدید دربارۀ برچسب‌گذاری محصولاتی که در سرزمین‌های اشغالی فلسطین تولید می‌‎شوند، تصویب کرد.

 

سازمان آزادی‌بخش فلسطین از قوانین جدید اتحادیۀ اروپا استقبال کرد. صائب عریقات، دبیرکل این سازمان تصمیم اروپا را «حرکت قابل‌توجهی به سوی تحریم کامل شهرک‌های اسرائیلی» دانست که به صورت غیرقانونی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین ساخته شده‌اند.

 

پس از این اقدامِ اروپا، وزارت امور خارجۀ رژیم اسرائیل در حالی که به جنبش بین‌المللی «انزوا، عدم‌ سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل» (بی.دی.اس) اشاره داشت، اعلام کرد قانون برچسب‌گذاری با «انگیزۀ سیاسی» وضع شده و «گامی غیرمعمول و تبعیض آمیز است که [اتحادیه اروپا] از دنیای تحریم‌ها آموخته است.»

 

کمپین تحریمی بی.دی.اس علیه اسرائیل به علت سیاست‌های آپارتایدی این رژیم در قبال فلسطینی‌ها، در سال‌های اخیر در سطح جهان گسترش یافته است.

 

این جنبش به دنبال پایان دادن به اشغال‌گری اسرائیل در سرزمین‌های فلسطین و احترام به حق بازگشت آوارگان فلسطینی است.

 

این کمپین از سال 1384 به همت 171 سازمان فلسطینی آغاز شد؛ این سازمان‌ها بر اعمال «انواع مختلف تحریم علیه اسرائیل تا زمانی که این رژیم به تعهدات خود در قوانین بین المللی عمل کند»، تاکید دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۹
مرگ بر امریکا
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار