به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، دکتر غلامحسین محمودی راد، رئیس دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این مراسم بیان داشت: طراحی برنامه آموزشی از پایه کارسختی است و مانند هربرنامه ای که در ابتدا شکل می گیرد دارای نقاط ضعف زیادی است که تقویت و رفع رجوع این ضعف ها نیازمند هماهنگی و نظرات رؤسا و مسئولان است.
وی ادامه داد: چنانچه در این جلسه هم اندیشی دو روزه هم به نتایج دلخواه نرسیم باز هم در ماههای آینده میتوان با برگزاری مجدد این چنین جلسات هم اندیشی به نتایج دلخواه و مطلوبی رسید.
دکتر عباس حیدری، عضو هيات بورد پرستاري وزارت بهداشت هم در این جلسه با بیان اینکه در سالهای اخیر بورد پرستاری فعالیت های پرکاری داشته و میتوانیم با برگزاری این چنین جلسات هم اندیشی حرکتی رو به رویکرد جدید پرستاری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بحث تخصصی شدن کارشناسی ارشد پرستاری از سالهای قبل کلید خورد و گرایش های آن به صورت رشته های مستقل تعریف و از مهر ۹۳اجرایی شد، گفت: هنوز از رشته های جدید فارق التحصیلی نداشته ایم و از برنامه های هیئت بورد پایش رشته ها میباشد.
عضو هيات بورد پرستاري وزارت بهداشت تصریح کرد: متاسفانه با کمبود امکانات آموزشی در دانشگاهها مواجه هستیم و پیش نیاز آن این است که این بستر در بیمارستان ها ایجاد شود.
حیدری با بیان اینکه بسیاری از دانشکده های پرستاری در کشور با کمبود امکانات مواجه هستند، افزود: محدودیت هایی که در بخش بالینی وجود دارد دانشکده های پرستاری را با مشکل مواجه کرده است.