به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، محمد میرزا بیگی، معاون پرستاری وزارت بهداشت دراین مراسم بیان داشت: با توجه به مشغول بودن حدود ۱۴هزار نفر پرستار در سطح کشور جامعه پرستاری نیازمندحدود ۱۲هزارنفر پرستاردیگر میباشد بنابراین پرستاری به معنای جویای کار نداریم.
وی افزود: توجه ویژه و تمرکز در پرستاری جامعه نگر با ایجاد و گسترش مراکز و دفاتر ارائه مراقبتهای پرستاری در سطح جامعه از برنامههای معاونت پرستاری در سال آینده است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی خاطرنشان کرد: آمارها حکایت از آن دارد که درکشورهای دنیا به طور میانگین به ازای هر ۲۷هزارنفر یک مرکز ارائه مراقبتهای پرستاری برای مردم در خارج از بیمارستانها وجود دارد اما در کشور ما به ازای حدود هر ۴۰۰هزار نفر برای یک مرکز مجوز گرفته شده امادر عمل این مراکز یا غیر فعالند یا ناقص و غیرعلمی اداره میشوند.
میرزابیگی ادامه داد: دومین هدف عملیاتی ما برای سال آینده شروع روند اجرایی اعطای پروانه صلاحیت حرفهای به پرستاران واجد شرایط طی برنامهای با زمان بندی و سطح بندیهای معقول است و هدف اصلی این برنامه نیز ارائه خدمات پرستاری به مردم باوجود پرستارانی دارای هویت وصلاحیت حرفهای است.
وی با اشاره به اینکه تعریف و توسعه شاخصهای پرستاری در ابعاد خدمتی٬ مدیریتی٬روشهای مراقبت و سایر زیرساختهای اساسی پرستاری است، افزود: علاوه بر برنامههای مهد پرستاری در سال آینده برنامههای بین بخشی دیگری نیز در تعامل بسیار خوب با سایر معاونتهای این وزارت همچون تهیه سند عرضه وتقاضا٬نظام پرداخت تحول آموزش پرستاری٬توسعه تحقیق و پژوهش٬توسعه اخلاق و ارتباطات برای سال آتی در حال تدوین و پیگیری است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: نظام اعتبار بخشی که وقت زیادی از پرستاران گرفته بود و آنها را از بیمار و بیمار محوری دور کرده بود و خوشبختانه در حرکت بومی و بین بخشی خود تغییرات اساسی در آن ایجاد شد، باهمکاری این دو بخش تیمهایی به طور منظم حضور پیدا کرده و درمواقع لزوم نتایج کار به وزیر بهداشت منعکس میشود.