آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۹۴۱۰
در واکنش به اعلام قطع کمک عربستان به ارتش لبنان

سیاستمدار لبنانی: ایران آماده کمک به لبنان است

یک سیاستمدار لبنانی با انتقاد از اقدام عربستان در قطع کمک وعده‌داده شده خود به ارتش لبنان، تأکید کرد، ایران آماده کمک به لبنان است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «وئام وهاب» رئیس حزب «التوحید العربی» لبنان از اینکه عربستان وعده کمک مالی خود به ارتش لبنان را لغو شده اعلام کرد، انتقاد کرد.

 

وزیر پیشین محیط زیست لبنان در صفحه توئیتر خود نوشت: عربستان کمک مالی به ارتش و امنیت داخلی لبنان را متوقف کرد و جای آن افکار خلاقانه سعد الحریری را برای ما فرستاد .

 

کنایه وهاب به سخنان اخیر «سعد الحریری» نخست‌وزیر پیشین و ریاض‌نشین لبنان است که در سالروز ترور پدرش و نخست‌وزیر فقید لبنان «رفیق الحریری» مقاومت و حزب الله را به باد انتقاد گرفت و تحلیلگران سخنان او را دیکته‌های عربستان به او دانستند.

 

عربستان سال گذشته اعلام کرده بود که یک میلیارد دلار به فرانسه پرداخت خواهد کرد تا فرانسه ارتش لبنان را تجهیز کند اما این اتفاق برخلاف تبلیغات رسانه‌ای شدید رسانه‌های سعودی و رسانه‌های لبنانی حامی عربستان هیچگاه رخ نداد.

 

وهاب افزود: به نظر می‌رسد عربستان نیاز ما به افکار و اندیشه‌ها[ی خودش] را بیش از کمک تسلیحاتی دیده و برای همین سعد [الحریری] را به لبنان فرستاد. لبنان اگر دزدی‌های آدم‌های سعودی و متحدانش در لبنان را متوقف می‌کرد میتوانست خرج پنج ارتش را بدهد نه فقط ارتش خودش را.

 

این وزیر سابق لبنانی همچنین نوشت: منبع ثروت بانکی لبنان، سپرده‌های مردم لبنان است و اگر محمد بن سلمان (جانشین‌ولی‌عهد عربستان و پسر شاه) و پدرش (سلمان بن عبدالعزیز) فکر می‌کنند که با ودیعه یک میلیارد دلاری، اختیار و قدرت تصمیم‌گیری ما را مصادره می‌کنند، در توهم هستند.

 

در حالی که ایران پیش از این بارها اعلام کرده بود که حاضر است ارتش لبنان را در مقابل تروریست‌ها و دشمن صهیونیستی تجهیز کند، وهاب در واکنش به این اقدام عربستان نوشت: البته ایران آماده ارائه کمک‌هایی است که ارتش لبنان نیاز دارد.

 

ایران در چند سال اخیر اعلام کرده است که می‌تواند ارتش لبنان را برای مبارزه با تروریسم تجهیز کند اما عربستان برای جلوگیری از این کار، با تبلیغات بزرگ رسانه‌ای مدعی شد که هدیه یک میلیارد دلاری به ارتش لبنان می‌دهد و برای پرداخت آن، قرارداد تسلیحاتی لبنان با فرانسه را پشتیبانی می‌کند؛ امری که هیچ‌گاه رخ نداد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار