به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو عصر امروز نشستی تحت عنوان نقش جنبش های دانشجویی در انتخابات به همت بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی با حضور محمد رهبری سخنگوی اسبق انجمن اسلامی دانشگاه تهران، محمد جعفری مسئول سابق انجمن اسلامی دانشگاه تهران، امین فرج اللهی مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشکده علوم سیاسی و ابراهیمی معاون مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق علوم سیاسی دانشکده تهران برگزار شد.
فرج اللهی سیاسی کاری را از آفت های بزرگ جنبش های دانشجویی پس از انقلاب دانست و گفت: دهه 60 اقتدار جریان چپ بود و در واقع چپی ها در اقتدار از راستی ها کم فروغ تر بودند.
وی تصریح کرد: دفتر تحکیم وحدت و انجمن اسلامی وجود داشت و در دهه 60 دفتر تحکیم در اقتدار به سر می برد.
مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشکده حقوق علوم سیاسی دانشگاه تهران با بیان اینکه با جنبش های دانشجویی مدیریت از بالا و پایین برخورد می شود گفت: در دهه 70 با تاسیس تشکل هایی هم چون جامعه اسلامی، بسیج دانشجویی و انجمن مستقل شاهد متکثر شدن فضا بودیم ولی انجمن اسلامی زمانی که از جریان سیاسی حمایت تمام قدی کرد دچار استحاله و خلا تئوری می شود.
فرج اللهی اظهار داشت: در آن زمان انجمن اسلامی روحیه استکبار پذیری را جایگزین استکبار ستیزی می کند تا قبل از سال 84 جنبش های دانشجویی بر گفتمان سیاسی اثرگذار نبوده و انجمن های اسلامی به عنوان پیاده نظام ایفای نقش می کردند.
وی با بیان اینکه انجمن اسلامی یک مورد بیاورد که به دولت ها انتقاد کرده باشد گفت: در دهه 60 هیچ انتقادی از سوی انجمن اسلامی به دولتی ها وجود ندارد و برخلاف گروه فشار دولت ها هم محسوب می شوند.
مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشکده حقوق علوم سیاسی دانشگاه تهران اظهار داشت: پس از رحلت امام رهبر معظم انقلاب که مخالف جریان فکری دفتر تحکیم بود ولی فقیه شد و جریان چپ فردی که سال ها با آن مشکل داشتند امروز حرف اول را در کشور می زند و طبیعی است به دلیل عدم داشتن تقوا این موضوع را نپذیرندو کم کم شروع به استهاله کرده و در سراشیبی می افتند.
فرج اللهی با بیان اینکه تغییر بد نیست و هیچ کس نمی خواهد سال ها راکد بماند افزود: ما نمی خواهیم اشتباهات بار دیگر تکرار شوند در انتخابات مجلس سوم وکیل الدوله ها به مجلس راه پیدا کردند و آیا امروز انجمن اسلامی دغدغه ای غیر از این موضوع دارد؟ امروز عارف و کرباسچی می گویند وزرای دولت را استیضاح نمی کنیم این همان اشتباهی است که سال های پیش در کشور شاهد بودیم
وی با بیان اینکه انجمن اسلامی متهم به چند دهه سیاسی کاری در جامعه است افزود: اتفاقا به شما انگ نفوذ می زنیم چرا که دوستان شما امروز بر صندلی ها bbc نشسته اند.
مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشکده حقوق علوم سیاسی دانشگاه تهران ادامه داد: سیال بودن چیز بدی نیست سروش، صانعی، منتظری تغییر کره اند ولی آیا این تغییر قابل قبول است، پویا بودن با استهاله شدن بحثی متفاوت است تشکل انجمن اسلامی افتخارش باید حادثه لانه جاسوسی و حمایت از امام باشد نه حمایت از بازرگان از اصول عبور کردن افتخاری ندارد.
فرج اللهی با بیان اینکه یکی از مشکلات انجمن اسلامی عدم مرزبندی با جریانات سیاسی است گفت: جریان شما همیشه با جریان دشمن ائتلاف کرده است و پس از سر زدن خطا از آنان می گویند که ما اشتباه کرده ایم روزگاری در سال 88 به خیابان ها ریختند و فضای کشور را دگرگون کردند امروز از برجام دو صحبت می کنند شما متهمید چرا که هاشمی را روی لگدمال می کردید و او را نماد قتل های زنجیره ای می دانستید و حال از او حمایت می کنید بهتر است پرده های ریا را برداشته و بگویید یا به رهبری اعتقاد دارید و یا ندارید
وی خطاب به رهبری مبنی بر اینکه چه کسی در تاریخ مقابل امام ایستاد و امروز لیست ارائه می کند گفت: صراحت بگویید که BBC امروز از من حمایت می کند و یا از هاشمی رفسنجانی، شما می گویید نفوذ بهانه است BBC امروز از مردم می خواهند که به لیست هاشمی رای دهند، نفوذ و دخالت از این صریح تر هم وجود دارد؟
مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشکده حقوق علوم سیاسی دانشگاه تهران ادامه داد: شما می گویید نفوذ بهانه است در پی تحصن انجمن اسلامی در سال 88 مسعود رجوی پیام داد که به مقاومت خود ادامه دهید تا امروز کدامتان یک بار اعلام برائت کرده اید.
فرج اللهی با بیان اینکه متاسفانه با استانداردهای دو گانه مواجه هستیم گفت: وکیل الدوله بودن خوب یا بد است؟ اگر بد است چرا بنر لیست هایتان با عکس روحانی و دولتی ها مزین شده است؟ اگر با فساد مخالفید با آن مقابله کنید جریان حزب اللهی برایشان رحیمی و کرباسچی فرقی ندارد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: پول کثیف از آن کرباسچی است که امروز دارای 4 نشریه است، پول کثیفی که شما از آن صحبت می کنید امروز در دستان هاشمی است.