به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو علی احمدی وزیر اسبق آموزش و پرورش در همایش فرهنگیان ائتلاف اصول گرایان که عصر امروز در سالن بصیرت مجموعه بسیج برگزار شده بود گفت: ما به دنبال مشارکت حداکثری در انتخابات هستیم و مشارکت حداکثری به این معنا است که اگر حزب اللهی ها اهتمام بر این مشارکت نداشته باشد معنایش آن است که رقیب پیروز خواهد شد.
وی افزود: ما باید هم و غم خود را به کار بگیریم و آن چه که در دست داریم جهت رسیدن به وحدت به کار بندیم و در پای صندوق های رای اصلح را که توسط لیست از سوی ائتلاف اصول گرایان معرفی و انتخاب شده اند را در صندوق رای بیندازیم.
وزیر اسبق آموزش و پرورش گفت: ما به دنبال این هستیم افرادی را به مجلس راهی کنیم که بهترین ها باشند و اگر افراد نتوانستند خود به شناسایی در خصوص کاندیداها برسند ارائه لیست از سوی گروه های انقلابی یکی از ارکانی است که می توانند برای شناسایی اصلح به آن ها توجه کنند.
علی احمدی با تاکید بر این که سی و اندی سال از برگزاری انتخابات در این کشور می گذرد اما همواره در آزمون و خطاب بوده ایم و امروز دیگر نمی خواهیم راه به اشتباه برویم و با ائتلاف توانسته ایم به وحدت دست پیدا کنیم و رای دهندگان باید به لیست 30 نفره رای دهند درست است که نوشتن کل لیست 30 نفره و 16 نفره مجلس خبرگان رهبری مشکل است اما اگر به هر دلیلی یکی از اعضا و افراد این لیست را انتخاب نکنیم راه را برای پیروزی رقیب ایجاد کرده ایم چرا که عدم انتخاب یک نفر از لیست فردی از لیست دیگری وارد مجلس می شود و اگر بخواهیم دو دو تا چهار تا کنیم مصلحت جمعی بر مصلحت فردی ترجیح دارد.
وی با بیان این مطلب که امروز دشمن کمین کرده و مقام معظم رهبری بارها بر این موضوع تاکید فرموده اند گفت: آمریکا مواظب است تا افراد نفوذ وارد مجلس شوند و امروز شرایطمان به گونه ای است که باید حواسمان به تمامی اجزای انقلاب باشد چرا که امکان دارد نفوذی های دشمن از هر جریانی در نهادها و سازمان ها نفوذ پیدا کنند و مراقبت کنیم این جریان همچون موریانه از درون نظام و انقلاب را متلاشی نکند.
وزیر اسبق آموزش و پرورش در ادامه تصریح کرد: متاسفانه در ارائه لیست مجلس خبرگان رهبری اختلاف نظری میان جامعه مدرسیه حوزه علیمه قم و تهران ایجاد شده است و این اختلاف بلاتکلیفی را در این زمینه ایجاد کرده است و در نهایت ما 16 نفر را انتخاب کرده ایم که از شما درخواست داریم به این 16 نفر رای دهید.
علی احمدی تاکید کرد: جریان فکری گفتمان در شهرهای بزرگ تعیین کننده است و برخی از نماینده های شهرهای کوچک خود را با جریان بزرگ تر در شهرهای بزرگ وفق می دهند و آن چه که امروز از مجلسیان مورد انتظار است این است که در وهله اول پشتوانه کارآمد و لازمی را فراهم کنند تا شان و منزلت فرهنگیان در مجلس حفظ شود و رفع مشکلات معیشتی فرهنگیان در اولویت کار نمایندگان قرار گیرند و این گروه و قشر از جامعه به گونه ای نباشند که در امرتعلیم و تربیت دغدغه معیشتی خود را نداشته باشند و با رفع مشکل معیشتی به مسئولیت خود در قبال فرزندان این مرز و بوم عمل کنند.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش از امور مهم حاکمیتی است و این امور نیز در قانون اساسی و سند بنیادین و سند تحول به روشنی آورده شده است و در این خصوص قوانینی وضع گردیده است و با تصویب چنین قوانینی دیگر بحث های خصوصی سازی ، واگذاری نظامی تعلیم و تربیت نباید مطرح شود.
وزیر اسبق آموزش و پرورش تصریح کرد: باید در مجلس قانون مستحکم و مستدلی تصویب شود تا با تغییر دولت ها آموزش و پرورش دستخوش تغییر قرار نگیرد.
علی احمدی در ادامه به اسناد بالادستی آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سیاست های مالیاتی، برنامه نویسی دستی، ابلاغیه های مقام معظم رهبری، سند چشم انداز، سند تحول از جمله اسناد بالادستی هستند که در کشور توسط مسئولان تطبیق شده است. اما امروز شاهد هستیم که آموزش و پرورش از جمله نهادها و سازمان هایی است که همواره با چالش هایی روبرو است.
وی گفت: هنوز بدهی های فرهنگیان به آن ها پرداخت نشده اند و همچنان از دولت طلبکار هستند
وزیر اسبق آموزش و پرورش با تاکید بر این که نمایندگان باید زمانی که نماینده می شوند در زمان دادن رای اعتماد به وزرا، پیگیر برنامه هایی باشند که وزیر در جهت رای گیری در مجلس به آن ها اشاره می کند و آن زمانی که من وزیر بودم هیچ نماینده ای پیگیر برنامه های من نشد و هر زمانی که به مجلس فراخوانده شدم تنها برای استخدام افراد در آموزش و پرورش، نقل و انتقال معلمان، توزیع معلمان در حوزه های انتخابیه و حساب و کتاب های آموزش و پرورش بود و در طول مدت وزارتم حتی یک بار از من نمایندگان برنامه نخواستند و این بدان معنا است که ما باید در میان نمایندگان افرادی را قرار دهیم که در آموزش و پرورش شاغل هستند و بهتر برنامه ها را می شناسند.