کد خبر:۴۹۰۶۲۶
دبیر کل جمعیت مبارزه با دخانیات خبرداد

نیمی از دانش آموزان سابقه مصرف قلیان دارند/ منع نمایش استعمال دخانیات در جشنواره فجر محقق نشد

دبیر کل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران گفت: براساس اطلاعات به دست آمده از وزارت بهداشت، ۵۱ درصد دانش آموزان، سابقه مصرف قلیان و ۳۱ درصد سابقه مصرف سیگار دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات، دکتر محمد رضا مسجدی اظهار کرد: براساس این یافته ها به تفکیک جنسیت، 54 درصد پسران ، تجربه مصرف قلیان و 5 / 38 درصدشان تجربه استعمال سیگار داشته اند؛ همچنین 1 / 49 درصد دختران دانش آموز ، تجربه مصرف قلیان و 32 درصد آنان نیز سابقه استعمال دخانیات داشته اند.

 


وی گفت: سود سالیانه شرکت های دخانیات در دنیا بیش از 300 میلیارد دلار در سال است؛ بنابراین با توجه به این سود سرشار ، می توان به این مهم دست یافت که هدف اصلی این شرکت ها ، استثمار همه جانبه کشورهای در حال توسعه در جهان سوم است.

 


مسجدی اظهارکرد: شعار صنایع دخانی این است که «همه چیز از شما (زمین حاصلخیز ، کارگر ارزان ، تولید محلی مشارکتی، مصرف بیشتر، بیماری و عوارض) و در مقابل سود حاصل از آن ما باشد.»

 


دبیر کل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران درباره جشنواره فیلم فجر امسال هم گفت: قرار بود ممیزی در مورد نمایش صحنه های سیگار انجام شود که در عمل دیدیم محقق نشد و در بسیاری از فیلم هایی که اکران شد ، صحنه های نمایش سیگار نیز وجود داشت.

 


مسجدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ماده 3 قانون جامع کنترل و مبارزه با دخانیات تصریح کرد: در این ماده آمده است که به منظور برنامه ریزی برای مبارزه با مصرف مواد دخانی و حفظ سلامت عمومی ، ستاد کشوری کنترل و مبارزه با دخانیات باید با ترکیبی از دستگاه هایی همچون وزارت بهداشت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیروی انتظامی، سازمان صدا و سیما، سازمان های غیر دولتی تشکیل شود.

 


وی با توجه به این ماده از قانون و برگزاری این جلسه، اظهار امیدواری کرد که فعالیت های فرهنگی، سلامت در حوزه دخانیات با همکاری تمام ارگان ها و سازمان های مربوطه در مسیر درست اجرا شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار