کد خبر:۴۹۲۷۶۲
سیف خبر داد:

طرح بانک مرکزی برای برخورد با سود روزشمار

رئیس کل بانک مرکزی برنامه این بانک برای برخورد با سودهای بی‌ضابطه صندوق‌های سرمایه گذاری بانک‌ها را تایید و از ارائه هر گونه توضیح خودداری کرد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ ولی الله سیف در حاشیه پنجمین همایش سیاست های پولی و چالش های بانکداری و تولید در جمع خبرنگاران درخصوص سیاست های اعتباری بخش مسکن، اظهارداشت: در شورای پول و اعتبار بازنگری در سیاست های اعتباری بخش مسکن را مطرح خواهیم کرد.

 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته می شود بانک مرکزی به دنبال برخورد با صندوق های سرمایه گذاری بانک‌هاست که نرخ سود بالاتر از نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار می‌دهند، ، گفت: بله.

 

رئیس کل بانک مرکزی که با عجله در حال خروج از سال همایش بود، به همین کلمه اکتفا کرد و پاسخی به درخواست توضیح بیشتر، نداد.

 

بر اساس  این گزارش علی رغم کاهش نرخ سود بانکی به ۱۸ درصد بانک‌ها با تشکیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بورس سودهای روزشمار با درصد بالاتر به مشتریان می‌پردازند. این اقدام ناقض سیاست‌گذاری‌های بانک مرکزی برای ساماندهی به نرخ سود در بازار پولی کشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
فرهاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۰
میخواین کلآ سود بانکی جمع کنید و ما فقط در راه رضای خدا بیایم پولمونو بزاریم بانک تا به شما خوش بگذره؟
این سود خرج زندگی خیلی ها میده!
10
0
ARASH
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۹
کلا هرجا که قانون به نفع مردم باشه باید تغییر کنه!!
3
0
کازرونی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۵
در ازای کاهش سود بانگی ، مگر شما ها بهره وام ها را کاهش دادید ؟ مردم محروم ستیزی تا چه قدر تا کجا ؟ یه مستاجر بدبخت که مالکش پول ودیعه نخواسته و همه را گرایه می گیرد با همین چندرغاز امور اجاره خود را میگذراند این روزنه را هم کور کنید مخصوصا شمایی قدرت مقابله و تعیین اجاره را ندارید
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار