زهره طبیبزاده عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به تاخیر دولت در ارائه لایحه برنامه ششم توسعه به مجلس اظهار داشت: معتقدم که با یک هماهنگی حساب شده میان دولت و مجلس عملا کار برنامه ششم به مجلس آینده موکول خواهد شد.
وی بیان کرد: تعمدا آنقدر در ارائه برنامه ششم تاخیر انداختند که کار این برنامه نیز به مجلس آینده موکول شود این در حالی است که معمولا مجالس پس از هر دوره انتخابات دوسوم نمایندگانشان را از دست می دهند و افراد جدیدی وارد عرصه می شوند که هیچ گونه تجربه و سابقه لازمی را برای تصویب برنامه های توسعه ای کشور ندارند.
طبیب زاده از این رو بنیه برنامه ششم توسعه را در آینده بسیار ضعیف تلقی و تصریح کرد: برنامه های توسعه ای در حقیقت راهنمای دولت ها طی 5 سال آینده تلقی می شوند و به نوعی بودجه های سالانه متکی بر برنامه های توسعه ای که رقم زده می شوند هستند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری تاکید کرد: لذا فکر می کنم که تاخیر در ارائه لایحه برنامه ششم توسعه به صورت عمدی صورت گرفت تا دولت به این وسیله «برنامه ششمِ توسعهِ دولت خواسته» را مجلس دهمی که فاقد تجربه لازم است به تصویب برساند؛ آنهم در اولین سال حضور که افراد کمترین تجربه ای را در زمینه قانونگذاری ندارند.
طبیب زاده پیش بینی کرد که وضعیت برنامه ششم توسعه با نقصها و کاستیهای اساسی رو به رو باشد.
وی افزود: در حقیقت فکر می کنم که برنامه ششم توسعه آن چیزی باشد که موردنظر دولت است و عملا همان چیزی که دولت می خواهد تصویب شود!
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری همچنین پیرامون عدم ارائه بودجه چند دوازدهم از سوی دولت به مجلس خاطرنشان کرد: دولت با علم به تعطیلات پیش روی مجلس به دلیل امر انتخابات اما از ارائه بودجه چند دوازدهم خودداری کرد؛ در حقیقت این تاخیر تعمدی بوده است.
طبیب زاده تاکید کرد: متاسفانه دولتی که خود را قانونمدار می داند و هرساله بودجه را در 15 آذرماه ارائه می کند به دلیل برنامه ریزی که برای تصویب برنامه ششم داشت بودجه را هم به تاخیر انداخت از این رو فکر می کنم که مجلس را در یک عمل انجام شده قرار داد تا با تعجیل چیزی را تحت عنوان بودجه به تصویب برساند.
وی بیان داشت: به طور قطع دولت نیاز دارد که حداقل لایحه چند دوازدهم را ارائه کند تا برای تامین مخارجش در ابتدای سال آینده دچار مشکل نشود.
طبیب زاده تصریح کرد: به دلیل مراحلی که بررسی بودجه باید در کمیسیون تلفیق طی کند از این رو قطعا کار بودجه تا پایان امسال تمام نخواهد شد و بررسی آن به سال آینده موکول میشود؛ براین اساس مجلس مجبور است که با تعجیل لایحه بودجه چند دوازدهم را تایید کند تا دولت بتواند اجبارا تکالیف قانونیش را در سال آینده انجام دهد.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در پایان این مسئله را بیانگر بی انضباطی عمدی دولت برشمرد و خاطرنشان کرد: متاسفانه شاهد سناریوی کاملا حساب شده دولت در این زمینه و همچنین بازی دادن و دور زدن مجلس از سوی دولت در بحث برنامه ششم توسعه نیز بودیم.