لطف الله فروزنده سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تاخیر دولت در ارائه لوایح بودجه ۹۵ و برنامه ششم توسعه، اظهار داشت: بنده این مسئله را ناشی از نابسامانی اقتصادی دولت نمی دانم بلکه فکر می کنم دولت برنامه مشخص اقتصادی ندارد.
وی تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که دولت با آن روبروست عدم هماهنگی تیم اقتصادی و همچنین مشخص نبودن یک تئوری اقتصادی در دولت است.
فروزنده افزود: افرادی که معتقد به اقتصاد بازاری بوده و همواره موضوع اقتصاد سرمایهداری را تبلیغ میکردند و از سوی دیگر نسخههای صندوق بینالمللی پول را برای اقتصاد ایران تجویز می کردند امروز مسئولیت هایی در دولت برعهده دارند و به نوعی اتاق فکر اقتصادی کشور به شمار می روند.
وی شرایط اقتصاد کشور را شرایطی خاص توصیف کرد و بیان داشت: همه براین باورند که لازمه حل شرایط خاص اقتصادی کشور تکیه بر مسئله اقتصاد مقاومتی است که باید این نوع نگاه را برای رهایی از این وضعیت خاص در کشور تعمیم دهیم.
فروزنده تاکید کرد: در حال حاضر عدم وجود این نگاه پیرامون بحث اقتصادی کشور امروز به چالشی در درون دولت تبدیل شده که منجر می شود برنامه های اقتصادی دولت از انسجام و کارآمدی برخودار نباشد.
وی همچنین با اشاره به مسئله رکود در کشور یادآور شد: هیچ گونه برنامه و افق روشنی برای خروج از رکود در کشور در برنامه های اقتصادی دولت وجود ندارد چراکه تمام امید دولت این است که تحریم ها برداشته شود و با سرمایه گذاری خارجی مسائل اقتصادی را حل کند.
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی این نوع نگاه دولت برای حل مسائل اقتصادی کشور را بزرگترین خطای دولت در امر اقتصادی برشمرد و خاطرنشان کرد: همه می دانیم تا اقتصاد را در داخل مقاوم نکرده و بسترسازی لازم را ایجاد نکنیم امید بستن به اینکه ورود سرمالیه گذاری خارجی آن هم در بخش های زیر بنایی اقتصادی کشور می تواند بحران های اقتصادی مان را سامان دهد توقع بیجایی است!
بچه دو ساله می فهمه وقتی پول کم داری نباید خرج اضافی کنی.