کد خبر:۴۹۳۵۰۱
سعیدی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

رکود، اشتغال و آسیب‌های اجتماعی باید برنامه کاری نمایندگان در سال جدید باشد

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی گفت: مهمترین موضوعاتی که نمایندگان در سال جاری باید در دستور کار خود قرار دهند بررسی خروج از رکود و اشتغال و آسیب های اجتماعی است و امروز مردم به شدت از وضعیت موجود اقتصادی بخصوص رکود رنج می برند.

اسماعیل سعیدی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با مهمترین دستور کار نمایندگان در سال ۹۵ گفت: مهمترین موضوعاتی که نمایندگان در سال جاری باید در دستور کار خود قرار دهند بررسی خروج از رکود و اشتغال و آسیب های اجتماعی است چراکه امروز مردم به شدت از وضعیت موجود اقتصادی بخصوص رکود رنج می‌برند.

 

وی در ادامه به آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و بیان داشت: نمایندگان باید آسیب های اجتماعی را جدی بگیرند چراکه افزایش طلاق، اعتیاد و بزهکاری و مسائل اخلاقی  مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده است.

 

سعیدی در ارتباط با آسیب های اجتماعی گفت: بعد از این که دولت و وزارت کشور گزارشی را به مجلس ارائه کرد در اسرع وقت این گزارش در دستور کار نمایندگان قرار گرفت و اعضای کمیسیون از چند مکان بازدید کردند که بازدید از کمپ‌های ترک اعتیاد از جمله این مکان ها بود.

 

نماینده مردم تبریز در ادامه بیان کرد: اعضای کمیسیون بعد از ارائه گزارش دولت از آسیب های اجتماعی از سازمان ثبت احوال بازدید کردند و یک سری اطلاعات دقیق و جدید در خصوص بالا رفتن سن ازدواج و طلاق بدست آوردیم و از این رو نمایندگان دوره دهم با اطلاعات دقیق می توانند نسبت به موضوع آسیب‌های اجتماعی ورود پیدا کنند.

 

سعیدی با بیان این مطلب که اشتغال نیز به تبع رکود با کاهش مواجه شده است و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس نهم در خصوص اشتغال ورود کرده اند، گفت: بررسی اشتغال تنها با بررسی کمیسیون اجتماعی به نتیجه منجر نخواهد بلکه تمامی کمیسیون ها  و فراکسیون های مربوطه در این زمنیه ضروری است که ورود پیدا کنند تا قانون جامع و کاملی در زمنیه اشتغال تدوین و تصویب شود.

 

وی ادامه داد: اشتغال موضوعی بین بخشی است و همه وزارت خانه ها باید جهت کلی وزارت خانه‌ها و کمیسیون‌های مجلس در خصوص بهبود وضعیت اشتغال در نظر بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار