کد خبر:۴۹۳۶۵۶

مقتدی صدر: ما با چپاول و غارت مخالفیم

رهبر جریان «الصدر» عراق در جمع دهها هزار تن از معترضان به فساد، در مرکز بغداد، بار دیگر بر لزوم مبارزه با چپاول و غارت و فساد تأکید کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، هزاران نفر از مردم عراق که عمده آن ها از طرفداران «مقتدی صدر» رهبر جریان الصدر بودند، امروز پس از نماز جمعه، برای حمایت از اصلاحات سیاسی و مبارزه با فساد، تظاهرات کردند.

 

در شهر کوفه، دهها هزار نفر به خیابان آمدند و از دولت عراق خواستند تا با فساد مالی و اداری مبارزه کند.

 

در شهر کربلای معلا نیز هزاران دانشجو به خیابان آمدند و خواستار تسریع در اصلاحات شدند. در شهر المیزانیه در استان قادسیه نیز تظاهرکنندگان اعلام کردند که اگر خطر داعش وجود نداشت، رفتار دیگری با دولت داشتیم.

 

اما در بغداد، مقتدی صدر، رهبر جریان «الصدر» عراق که در جمع تظاهرکنندگان صحبت می‌کرد تأکید کرد که این تظاهرات علیه هیچ فرد یا حزبی نیست و این تنها صدای مردم است که می‌تواند با دزدی مبارزه کند.

 

رهبر جریان الصدر عراق ادامه داد: صدای مردم هیچ وقت صدای تهدید نبوده است و هر کسی که بگوید اعتراضات مردم علیه من است، مانند مجرمی است که بگوید بیایید و من را بگیرید.

 

مقتدی صدر در ادامه گفت: ما نمی‌خواهیم در کشور غارت و چپاول باشد و باید همه طرف‌های سیاسی برای از بین بردن این کابوس با مردم به گفت‌وگو بنشینند.

 

وی بار دیگر خواستار تشکیل دولتی تکنوکرات شد و از پارلمان عراق خواست تا به یک دولت تکنوکرات رأی بدهند.

 

«مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق، چند روز گذشته در اعتراض به عدم اصلاحات سیاسی و عدم مبارزه جدی دولت با فساد، از هواداران خود خواست که روز جمعه (امروز) تظاهرات کنند.

 

او گفته بود که بر خلاف دریافت پیام‌های تهدیدآمیز مبنی بر تلاش برای کشتن او، در تظاهرات بعد از نماز جمعه، شرکت خواهد کرد.

 

در چند ماه گذشته چندین بار تظاهرات برای حمایت از اجرای اصلاحات سیاسی و ضد فساد برگزار شده است؛ اقداماتی که در ماه اوت (تابستان) گذشته سبب شد حیدر العبادی مجموعی از دستورات را برای اجرای اصلاحات صادر کند اما منتقدان می‌گویند، هیچ یک از این دستورات اجرایی نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار