به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیژن زاهدی فرد امروز در پنجمین کنفرانس ملی دانشجویی کارآفرینی کشور در دانشگاه سجاد مشهد با اشاره به نقش کارآفرینی در توسعه و پیشرفت کشور، گفت: متاسفانه شاهدیم که امروزه دانشجویان پس از پایان دوره کارشناسی به دنبال تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا برای دستیابی به استادی و عضویت در هیات علمی دانشگاه ها هستند.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه شاهد عدم خلاقیت و کارآفرینی دانشجویان کاردانی و کارشناسی هستیم به بیان ویژگیهای اشتغال پایدار پرداخت و افزود: اشتغال پایدار ناشی از توسعه پایدار و توسعه پایدار نتیجه شناخت صحیح از محیط است.
مدیرعامل ایران خودرو خراسان ادامه داد: باید استراتژی مدونی در حوزه کار آفرینی و وظایف همه دستگاه ها چه در سطوح بالادستی و چه در سطوح پایین دستی مشخص شود. فعالیتها باید به گونه ای تعریف شود که در چهارچوب آن خلاقیت ها و استعدادها شکوفا شود.
زاهدی فرد با بیان اینکه اکنون صنایع مادر کشور و به ویژه استان خراسان رضوی به شدت به تفکرات نو و خلاقیت نیازمند است، تصریح کرد: دانشجویانی که اکنون تنها دغدغه آن تحصیل است و وارد مسایل و مشکلات زندگی نشده اند، در بهترین شرایط برای تولید فکر، خلاقیت و کارآفرینی قرار دارند.
وی با اعلام اینکه ایران خودرو خراسان از طرح های کارآفرینی استقبال میکند، گفت: این واحد صنعتی هم اکنون در زمینه اشتغال یک استراتژی مدون پنج ساله دارد و از نظرات و پیشنهادات در زمینه بهبود کیفی آن استقبال میکنیم.
در ادامه این همایش آیت الله ممیز، رئیس دبیرخانه دائمی کنفرانس ملی دانشجویی کارآفرینی کشورگفت: دانشگاهها در نسل اول آموزش محور، در نسل دوم پژوهش محور و در نسل سوم یا حال حاضر کارآفرین هستند.
عضو هیات علمی رشته کارآفرینی دانشگاه تهران در بیان تفاوت یک کاسب و یک کارآفرین، خاطرنشان کرد: کارآفرینی معمولا ارزش آفرینی در جامعه انجام میهد و کاری میکند که پیش از آن، روی زمین مانده بود و کسی به سراغ آن نمی رفت.
رئیس دبیرخانه دائمی کنفرانس ملی دانشجویی کارآفرینی کشور در بیان تفاوت یک مدیر با یک کار آفرین نیز گفت: مدیر یک مجموعه، یک کار تعریف شده را انجام میدهد؛ اما کارآفرین این تعادل را در جهت بهبود برهم می زند.