کد خبر:۴۹۴۴۶۷
رئیس کانون کارآفرینان خراسان رضوی:

ایجاد اشتغال و کارآفرینی را با بهره‌گیری از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دنبال کنیم

رئیس کانون کارآفرینان خراسان رضوی با تاکید براین مهم که توجه به اقتصاد مقاومتی می‌تواند راهگشای مشکلات کشور در عرصه اقتصاد باشد، گفت: باید با بهره‌گیری از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ایجاد اشتغال و کارآفرینی را دنبال کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمدحسن روشنک دیروز در پنجمین کنفرانس ملی دانشجویی کارآفرینی کشور در دانشگاه سجاد مشهد، با اشاره به اقتصاد متکی به نفت کشور، گفت: شاهد بودیم که کشور ما در یک دهه پیش بالاترین درآمد نفتی تاریخ را کسب کرده بود که متاسفانه با تحریم‌های دشمن مواجه شدیم که این مسئله رشد اقتصاد ما را متوقف کرد.

 

وی با تاکید براین مهم که توجه به اقتصاد مقاومتی می‌تواند راهگشای مشکلات کشور در عرصه اقتصاد باشد، افزود: باید با بهره‌گیری از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ایجاد اشتغال و کارآفرینی را دنبال کنیم.

 

رئیس کانون کارآفرینان خراسان رضوی کارآفرینی را مقاومت و نترسیدن از مشکلات دانست و با اشاره به وضعیت دانشجویان و مراکز آموزش عالی کشور در آموزش دانشجو، خاطرنشان کرد: متاسفانه شاهدیم که دانشجو بعد از گرفتن مدرک به دنبال استخدام است، این در حالی است که باید به مقوله کارآفرینی توجه کافی شود. باید فضایی ایجاد کنیم تا بتواند علاوه بر خود برای جمعیت زیادی ایجاد اشتغال کند.

 

وی بیان داشت: دانشجو باید از همین دوران تحصیل به دنبال اشتغال و تولید درآمد باشد و مطمئن باشد که می‌تواند با تلاش خود کارآفرینی کند.

 

روشنک با تاکید بر خلاقیت دانشجویان و توجه آنان به کارآفرینی، متذکر شد: دانشجو نباید انتظار داشته باشد بعد از فارغ التحصیلی برایش کار مهیا باشد؛ بلکه باید با خلاقیت برای خود و دیگران اشتغال ایجاد کند که در این مسیر اساتید دانشگاه‌ها نقش موثری دارند.

 

رئیس کانون کارآفرینان خراسان رضوی در ادامه با اشاره به احیای برخی رشته‌های اقتصادی در کشور، گفت: در دوران پسابرجام باید با دوری از سیاست زدگی به دنبال حل مشکلات اقتصادی باشیم و به صادرات به عنوان یک نیاز قطعی کشور توجه کنیم.

 

وی نیاز اول کشور در حل مشکلات اقتصادی را توجه به کارآفرینی دانست و خاطرنشان کرد: در دانشگاه‌ها باید به دانشجوی فارغ التحصیل، دانشجوی کارآفرین تربیت کنیم تا بتواند نیازهای موجود به تولید اشتغال را پاسخ دهد تا در نهایت منجر به تولید درآمد و توسعه پایدار کشور شود.

 

بیش از 40 درصد دانشجویان ایرانی نخبه هستند

 

در ادامه محمود جانی در میانی، دبیر اجرایی پنجمین کنفرانس ملی دانشجویی کارآفرینی کشور گفت: این کنفرانس دانشجویی در چهار دوره گذشته در تهران برگزار شده که با پیگیری موسسه حامی پیوند کارآفرینی، این دوره در  دانشگاه صنعتی سجاد مشهد برگزار می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه صاحبان سرمایه در دبیرخانه سرمایه گذاران این موسسه نسبت به ورود به تجاری سازی ایده ها اعلام آمادگی می‌کنند، گفت: موسسه حامی پیوند کارآفرینی دارای 12 دبیرخانه است که مهمترین آنها دبیرخانه جذب ایده و طرح، دبیرخانه بررسی طرح، دبیرخانه حقوقی، دبیرخانه سرمایه گذاری و دبیرخانه بین الملل است.

 

جان درمیانی تصریح کرد: ایده های ارایه شده بنا به شرایط خاص خود به دبیرخانه‌های مختلف رفته و پس از تایید طرح یا به صورت مستقیم به دبیرخانه سرمایه گذاری می‌رود و یا در سامانه «طرح من» برای بازدید عموم و جذب سرمایه گذار ارائه می‌شود.

 

دبیر اجرایی پنجمین کنفرانس ملی دانشجویی کارآفرینی کشور در خصوص فعالیت های بین المللی موسسه حامی پیوند کارآفرینی، گفت: در دبیرخانه بین الملل تلاش می کنیم سرمایه گذاران خارجی و یا سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور را به منظور نمونه سازی، تجاری سازی و تولید انبوه ایده‌های خلاقانه در داخل کشور جذب کنیم که همزمان منجر به اشتغال مولد، راه اندازی واحدهای کسب و کار و در نتیجه توسعه پایدار داخلی خواهد شد.

 

وی گفت: بیش از 40 درصد دانشجویان ایرانی نخبه هستند؛ اما به دلیل فقدان بستر پرورش ایده یا به خارج از کشور مهاجرت کرده اند و یا به سراغ کارهای اداری می‌روند.

 

محمود جانی درمیانی تاکید کرد: در چنین شرایطی باید دولت بستری برای صاحبان ایده و طرح که جایگاهی برای ارایه آن ندارند و همزمان جذب خیرین کارآفرین در راستای تجاری سازی ایده ها و برگشت سرمایه به صاحبان ایده ایجاد کند.

 

مدیرعامل موسسه حامی پیوند کارآفرینی در رابطه با حمایت این موسسه از ایده های خلاقانه کارآفرینی، گفت: تا کنون سه طرح از سوی موسسه تجاری سازی شده و یک طرح به مرحله نمونه سازی رسیده است که با حمایت ایران خودرو به زودی تولید انبوه خواهد شد.

 

جانی درمیانی خاطرنشان کرد: در خصوص جذب ایده و طرح و تامین سرمایه تجاری سازی متقاضیان می تواند به سامانه www.iplan724.ir مراجعه و همچنین در خصوص حمایت از صاحبان ایده نیز علاقه مندان می توانند از طریق همین سامانه اقدام کنند.

 

دبیر اجرایی پنجمین کنفرانس ملی دانشجویی کارآفرینی کشور همچنین از برگزاری جشنواره تلفنت برای اولین بار در کشور و خراسان رضوی در مرداد ماه سال 95 خبر داد و گفت: در این جشنواره ایده های جذاب از سوی سرمایه گذاران انتخاب و حمایت و تجاری سازی خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار