به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، دومین همایش ملی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات با رویکرد هوش مصنوعی، امروز در دانشگاه پیام نور نجف آباد آغاز به کار کرد و ۱۴ اسفندماه با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان خواهد داد.
مهندسی نرم افزار، معماری نرم افزار، پایگاه داده، مدیریت دانش، سیستم های اطلاعاتی، مهندسی سخت افزار، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، رمزنگاری و امنیت شبکه های کامپیوتری، شبکه های بی سیم و موبایل، رایانش ابری، علوم کامپیوتر و الگوریتم ها، نظریه محاسبات، فناوری اطلاعات، تجارت و بانکداری الکترونیکی از جمله محور های اصلی این همایش ملی است.
بر اساس اعلام دبیر خانه این همایش، بیش از ۲۰۰ مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شده است که آثار پذیرفته شده به صورت سخنرانی و پوستر در این همایش ارائه خواهد شد.
مهدی یوسفی، رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان در خصوص اهداف این همایش گفت: همایش ملی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات با رویکرد کارآفرینی و دانش بنیان که همواره مورد تأکید و توجه مقام معظم رهبری بوده آغاز شده است.
وی افزود: تلاش می کنیم طی برگزاری این همایش با برپایی سخنرانی ها توسط صاحب نظران و تشکیل کارگروه های آموزشی در راستای رشد و اعتلای کشور در زمینه علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات قدم برداریم.
رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان با تاکید بر اینکه باید مهارت های دانشجویان در زمینهIT افزایش پیدا کند، تصریح کرد: دانشجویان باید در این زمینه به کارایی لازم برسند و مهارت های لازم را کسب کنند تا پس از فارغ التحصیلی بتوانند به راحتی وارد بازار کار شده و نیازمند اشتغال دولتی نباشند و با مشکل اشتغال رو به رو نشوند.
یوسفی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور استان اصفهان با ارتقای سطح فناوری و اطلاعات از موقعیت مناسبی در کشور برخوردار است، بیان داشت: جایگاه دانشگاه پیام نور استان در زمینه علوم کامپیوتر و فناوری و اطلاعات، جایگاه خوبی است.
وی با اشاره به دستاوردهای دانشگاه پیام نور استان اصفهان در زمینه علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات، افزود: با استفاده از این دستاورد ها آزمون های الکترونیکی را در کل استان برگزار می کنیم، همچنین آموزش دانشجویان توسط بخش IT دانشگاه، باکیفیت بالایی در سطح استان در حال انجام شدن است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان در تکمیل سخنان خود تصریح کرد: بر اساس این دستاوردها، برای اولین بار در نیمسال دوم تحصیلی ۹۴-۹۵ وام های دانشجویی با همکاری بانک های عامل و بدون نیاز به مراجعه حضوری و از طریق سیستم رایانه ای در حال اجرا است.
یوسفی تعداد مراکز و واحدهای پیام نور در استان اصفهان را ۴۳ مرکز دانست و بیان داشت: بیش از ۶۵ هزار دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این واحدهای دانشگاهی در حال تحصیل هستند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه شیوه تدرسی در دانشگاه پیام نور به صورت نیمه حضوری است، نسبت استاد به دانشجو ن در این دانشگاه ها سبت یک به دویست است.